Laurim Valteram laulību deja mudinās kustēties arī «Supernovas» finālā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau sestdien uzzināsim, kurš mūziķis pārstāvēs Latviju Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas šogad norisināsies Portugālē. Tiekoties ar faniem un atbalstītājiem, vairāki finālisti solīja veikt izmaiņas savos priekšnesumos, lai sniegums uz «Supernovas» skatuves būtu pēc iespējas kvalitatīvāks. Piemēram, Lauris Valters ir iedvesmojies no savas kāzu dejas, finālā solot daudz vairāk kustēties priekšnesuma laikā.

Lauris Valters atklāj, ka pēdējā gada laikā ir daudz iesaistījies jaunos izaicinājumos, kas saistīti ar deju un kustībām, taču pirmsākums bija tieši pirmā kāzu deja. Kad sākumā Aviks Parkours, kurš ir arī dziesmas režisors un līdzproducents, parādīja kustības, dziedātājs bijis bažīgs, vai to izdosies paveikt, taču, ieraugot priekšnesumu ekrānā, gūta pārliecība, ka tieši tas ir tas papildinājums, kas nepieciešams fināla iznācienam.

Blīvs un noslogots grafiks līdz finālam ir arī Ritvaram, lai gan pārlieku pārcensties viņš negrasās, jo tādā veidā var sevi iedzīt liekā stresā. Viņš, runājot par viņa unikalitāti un atšķirīgo starp visiem citiem finālistiem, min miera faktoru, kas vērojams dziesmā. Lai arī tas nav raksturīgi Eirovīzijas formātam, skatītāji un žūrija apliecinājuši, ka dažreiz tieši tas ir interesanti.

«Man jau radusies jauna iesauka no animācijas filmas «Brave», lai gan man pašai nešķiet, ka dziedāt latviešu valodā starptautiskā konkursā būtu kas ļoti drosmīgs, jo ko gan labāku varu piedāvāt tautai Latvijas simtgadē,» tā par savu priekšnesumu izsakās Madara.

Grupas «Sudden Lights» dalībnieki arī savu dziesmu uzskata par netipisku «Supernovas» formātam, taču puiši tagad grasās mazliet atpūsties, lai jau sestdienas vakarā varētu ar pilnu jaudu doties uz skatuves un cīnīties par ceļazīmi uz konkursu Portugālē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu