Rīgā, Krasta ielā atklāts jaunais ŠKODA autosalons

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Līga Pētersone

Ceturtdien, 22. februārī ar svinīgu pasākumu oficiāli atklāts jaunais ŠKODA zīmola autorizētā pārstāvja GREEN MOTORS auto tirdzniecības un pilna servisa centrs Rīgā, Krasta ielā 5.

Jaunais ŠKODA auto tirdzniecības un pilna servisa centrs tapis nepilna gada laikā, tā pamatakmens tika iemūrēts 2017.gada 19. jūlijā. Autosalons būvēts atbilstoši ŠKODA augstākajiem standartiem un ir viens no modernākajiem Eiropā.

GREEN MOTORS autosalonā 700 m2 atvēlēti auto ekspozīcijai un klientu apkalpošanai, savukārt aptuveni 1300 m2 paredzēti automašīnu apkopju un servisa vajadzībām.

GREEN MOTORS aicinātajiem viesiem un sadarbības partneriem bija iespēja ļauties relaksējošai atmosfērai, baudot atspirdzinošus dzērienus Mārča Auziņa virtuozās ģitāras spēles pavadībā, kā arī priecēt acis vērojot deju grupas «Dzirnas» izjusto dejojumu dažādās paaudzēs. Kā cilvēki savijas dejā, tā mēs savijamies ar Latvijas simtgadi!

Pasākuma kulminācijā tika griezta atklāšanas lente un atrādīts arī jaunākais no modeļiem, krosovers – ŠKODA KAROQ. Šis auto jau arī izpelnījies Latvijas Gada Pilsētas apvidus auto 2018 titulu.

Kopā ar GREEN MOTORS izpilddirektoru Andri Sivicki atklāšanas lenti grieza arī ŠKODA AUTO a.s. reģionālās pārdošanas vadītāja Lūcija Kūna (Lucie Kuhn), reģionālais pēcpārdošanas vadītājs – Tomašs Duhons (Tomaš Duchon) un Auto 100 Latvijas filiāles vadītājs Māris Jansons.

Pēc svinīgās daļas viesi tika iepazīstināti gan ar salona ekspozīciju, gan arī ar plašajām jaunā autoservisa telpām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu