Markus Riva publisko fotogrāfiju, kurā viņu gandrīz nav iespējams pazīt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātājs Markus Riva jeb Miķelis Ļaksa (31), kuru pērn redzējām pašmāju muzikālo talantu šova «X Faktors» vadītāja amatā, sociālajos tīklos dalījies ar fotogrāfiju no savas bērnības, komentējot: «Kad man bija 14. Atpazīstat personāžus?»

Bildē redzams pašmāju slavenākās un veiksmīgākās grupas «Prāta vētra» solists Renārs Kaupers, kuram vienā pusē stāv mazais Markus Riva (pa kreisi), bet otrā – Jānis Strapcāns (pa labi).

Daudzi ieraksta komentētāji norāda, ka nespēj atpazīt Rivu, kurš kopš tīņu vecuma ir pamatīgi mainījies.

Kā jau ziņots, sestdienas, 10. februāra, vakarā norisinājās otrais Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursa «Supernova 2018» pusfināls, kurā finālam kvalificējās debitanti Ritvars un Madara. Pēc rezultātu paziņošanas noskaidrojies, ka «Supernovas» mājas lapā interneta balsošanas laikā ir gadījusies tehniska kļūme, tāpēc ir pieņemts lēmums pārskatīt balsošanas rezultātus.

Organizatori izlēma, ka «Supernovas» finālā 24. februārī par ceļazīmi uz starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu Portugālē piedalīsies arī otrā pusfināla dalībnieks Markus Riva.

Fināla tiešraidi šo sestdien, 24. februārī, atklās grupa «Sudden Lights» ar dziesmu «Just Fine». Ar otro kārtas numuru uzstāsies Ritvars ar dziesmu «Who’s Counting?», trešā – Madara ar «Esamību», ceturtā – Liene Greifāne ar «Walk The Talk». Kā piekto uz skatuves redzēsim Lauri Valteru ar «Lovers Bliss», kā sesto – Edgaru Kreili ar «Younger Days», priekšpēdējā uz skatuves kāps Laura Rizoto ar «Funny Girl», bet fināla TV šovu noslēgs Markus Riva ar dziesmu «This Time».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu