Šorīt sliktākie braukšanas apstākļi Rīgas tuvumā, kā arī Kurzemes un Latgales virzienā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Šorīt sliktākie braukšanas apstākļi pa valsts nozīmes autoceļiem ir Rīgas tuvumā, kā arī Kurzemes un Latgales virzienā, turpretim visu reģionu centrālajās daļās braukšanas apstākļi pārsvarā ir apmierinoši.

Kā liecina VAS «Latvijas valsts ceļi» apkopotā operatīvā informācija, ap plkst.6.30 apgrūtināta braukšana ir pa Rīgas apvedceļu visā garumā, pa Tallinas šoseju no Berģiem līdz Gaujas tiltam, pa Vidzemes šoseju no Rīgas līdz Vangažiem, pa Daugavpils šoseju no Rīgas līdz pat Nīcgalei, pa Rēzeknes šoseju no Jēkabpils līdz Varakļāniem, pa Jelgavas šoseju no Jelgavas līdz Elejai, pa Liepājas šoseju no Kalnciema līdz Anneniekiem, kā arī pa Ventspils šoseju no Kūdras līdz Strazdei un no Talsiem līdz Usmai.

Savukārt reģionālie autoceļi apledo un vietām ir sniegoti Aizkraukles, Bauskas, Jēkabpils, Ogres, Talsu, Tukuma, Ventspils un Jelgavas apkārtnēs.

Slidenie ceļu posmi tiek kaisīti. Ceļu uzturēšanas darbos šorīt iesaistītas 36 VAS «Latvijas autoceļu uzturētājs» ziemas dienesta tehnikas vienības.

Autovadītāji ir aicināti ievērot piesardzību un izvēlēties ceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, distanci un braukšanas stilu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu