Šovbiznesa bērni jeb Holivudas slavenākie pēcnācēji

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rex Features / Vida Press/ UK Press/Press Association Images/ Scanpix

Ābols no ābeles tālu nekrīt! To droši var teikt arī par Holivudas zvaigžņu talantīgajiem bērniem, kas gājuši savu vecāku pēdās. No Džona Voita meitas Andželīnas Džolijas līdz Billijam Rejam Sairusam un viņa meitai Mailijai Sairusai - šīs slavenās ģimenes ir nodevušas savu talantu no paaudzes paaudzē, ziņo hollywoodreporter.com.

 
Foto: Rex Features/ Vida Press

Andželīna Džolija un Džons Voits

Iemesls, kāpēc Andželīna Džolija ir uzaugusi filmu industrijā, ir viņas tēvs Džons Voits, kurš saņēmis Amerikas Kinoakadēmijas balvu. Tāpat kā tēvs, arī meita ir kļuvusi par «Oskara» balvas ieguvēju. Esot sešu bērnu māte, viņa ir papildinājusi «pasaules visskaistāko cilvēku» un «pasaules līderu» sarakstus. Aktrise ir izmēģinājusi arī lomu aiz kameras, režisējot filmas. Viņas debija – filma In the Land of Blood and Honey.

 
Foto: Rex Features/ Vida Press

Mailija Sairusa un Billijs Rejs Sairuss

Skatītāji iepazinās ar šo tēva un meitas duetu Disneja veidotajā seriālā «Hanna Montana», uz kura noklausīšanos meitene pirmoreiz ieradās 11 gadu vecumā. Jaunā Mailija spēlēja jaunieti ar dubultu dzīvi, kura kļuvusi par popa sensāciju. Drīzumā arī reālajā dzīvē viņa kļuva par superzvaigzni. Mailija kā aktrise ir piedalījusies arī pilnmetrāžas filmās, tikmēr viņas tēvs ir aktīvs dziedātājs, dziesmu autors un aktieris.

 
Foto: Reuters/ Scanpix

Līva Tailere un Stīvens Tailers

Par to, ka Stīvens Tailers ir Līvas tēvs, viņa uzzināja nepilnu 10 gadu vecumā. Savu karjeru viņa sāka kā modele, bet diezgan strauji attīstījās arī viņas aktrises karjera. Roka zvaigzne un vadošais grupas Aerosmith dalībnieks atjaunoja savu noklusušo karjeru ar vietu žūrijas sastāvā slavenajā TV šovā American Idol.

 
Foto: Reuters/ Scanpix

Keita Hadsone un Goldija Hauna

Keita Hadsone ir atstājusi savu zīmogu uz lielajiem ekrāniem kā Amerikā iemīļota aktrise, gluži tāpat kā viņas Oskara balvu saņēmusī māte pirms tam. Hadsone sevi izmēģinājusi ne tikai aktrises, bet arī producentes lomā.

 
Foto: AP/ Scanpix

Kolins Henks un Toms Henks

Kolinam noteikti ir sava tēva gēni – gan izskata ziņā, gan arī mīlestībā pret aktiermākslu. Kolins piedalījies filmā My Mother’s Curse kopā ar aktrisi Barbaru Streizandi, kā arī ir piedalījies «Oskaram» nominētajā filmā Extremely Loud and Incredibly Close. Ir darbojies arī dažādos TV projektos.

 
Foto: AFP

Džoelija Ričardsone un Vanesa Redgreiva

No Ričardsonu – Redgreivu ģimenes ir nākuši vairāki izcili aktieri. Džoelija ir filmējusies «Oskaram» nominētajā filmā The Girl with the Dragon Tatto. Vanesa ir spēlējusi vairāk nekā 100 lomas dažādos TV projektos un filmās. Diemžēl abas sievietes ir piedzīvojušas meitas un māsas Natašas Ričardsones zaudējumu, kura 2009. gadā cieta avārijā.

 
Foto: Rex Features / Vida Press

Bens Stillers, Anne Mīra un Džerijs Stillers

Bena vecāki komiķi sāka savu karjeru kā «Stillers un Mīra» Eda Salivana šovā, parādoties tur 36 reizes. Abi ir spēlējuši lomas dažādos TV šovos. Kopīgi ar dēlu ir filmējušies filmā Zoolander. Bens Stillers ir atzīts Holivudas komiķis, kas visu sasniedzis paša spēkiem, ne vecāku slavas dēļ.

 
Foto: AFP/ Scanpix

Maikls Duglass un Kērks Duglass

Kērks Duglass uzauga nabadzībā Ņujorkā un aktiermākslu saskatīja kā izeju no šīs nabadzības. Viņš kāpa pa karjeras kāpnēm, līdz kļuva par vienu no pasaules lielākajām zvaigznēm 40. gados. Savu pirmo «Oskara» nomināciju viņš nopelnīja ar filmu Champion 1949. gadā. Maikls sekoja tēva pēdās un kļuva par augstākā līmeņa aktieri.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu