Klajā nāk grāmatas «Dievietes nenoveco» autores jaunākais darbs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds «Lietusdārzs» ir izdevis grāmatu, kura ierāda prasmes, kā dzīvot vieglāk. Ne paviršāk, vieglprātīgāk, seklāk, gluži otrādi – pamatīgāk, jēgpilnāk, dziļāk un vienlaikus vieglāk. Tas ir Kristiānas Nortrapas jaunākais darbs «Dzīvot vieglāk». Daudzi latviešu lasītāji un īpaši lasītājas jau iepazinuši viņas iepriekšējo grāmatu «Dievietes nenoveco», brīnišķīgu ceļvedi, kas ved projām no iesīkstējušiem priekšstatiem par sievietes fizisko un garīgo būtību, spējām un iespējām dažādos dzīves posmos.

Grāmatā «Dzīvot vieglāk» medicīnas doktore, sieviešu veselības speciāliste Kristiāna Nortrapa sniedz konkrētus padomus, kā uzturēt veselību, vitalitāti un harmoniju visās dzīves jomās.

Autore aicina iepazīt sievietes ķermeņa iedzimto gudrību, kas ir cieši saistīta ar fizisko veselību un to būtiski ietekmē. Pamatojoties uz zinātniskiem pētījumiem, viņa izvērtē lielākos fiziskos un garīgos pārbaudījumus, ar kuriem gandrīz katrs cilvēks kādā dzīves brīdī saskaras, piemēram, dažādas slimības, sarežģījumus attiecībās, stresu darbā un daudzus citus. Autore piedāvā gan fiziskus, gan garīgus vingrinājumus, kas palīdzēs pārvarēt ikdienas grūtību, vecuma vai kultūras noteiktos ierobežojumus.

Foto: publicitātes

Autore nevis sniedz mūsdienās tik izplatītos padomus par veselīgu dzīvesveidu un fiziskajām aktivitātēm, bet soli pa solim māca lasītājiem ieklausīties ķermeņa valodā un iepazīt katram savas unikālās vajadzības, lai saskaņotu ķermeņa un gara darbību.

Līdzās fiziskās veselības uzlabošanas programmai Kristiāna Nortrapa ierāda prasmes, kā pašam veidot savu labklājību, pārvarot zemapziņā ieslēpto vainas un kauna izjūtu, kontrolējot ego izpausmes un tieši sazinoties ar dievišķo.

Izmantojot jaunākos epiģenētikas un medicīnas pētījumus un zināšanas, autore lasītājiem sniedz aizraujošu vēstījumu par to, kā aizvadīt veselīgu, laimīgu un svētītu dzīvi.

«Pasaule šobrīd atmostas spēcinošai patiesībai: sievietes un meitenes ir nevis problēma, bet gan risinājums,» tā Kristiāna Nortrapa.

No angļu valodas tulkojusi Dace Vanaga.

www.lietusdarzs.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu