Arēnā Rīga atgriežas «Depeche Mode»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Otrdien, 20. februārī, «Arēnā Rīga» norisināsies ilgi gaidītais un jau sen izpārdotais britu sintpopa apvienības «Depeche Mode» koncerts. Grupa Rīgā viesojas sava četrpadsmitā studijas albuma «Spirit» turnejas ietvaros. Kā iesildītāji pirmie uz skatuves kāps eksperimentālā apvienība «Black Line».

Grupa Rīgā ar «Global Spirit Tour» koncertu viesosies pirmo reizi četru gadu laikā, dodot iespēju redzēt savu jauno šovu faniem, kas pēdējoreiz «Depeche Mode» dzīvo uzstāšanos vēroja 2014. gada «Delta Machine» pasaules turnejas laikā (skat. recenziju un foto).

Pati pirmā grupas uzstāšanās notika 1998. gadā Lielupes tenisa kortos. Otrs koncerts notika 2001. gada augustā, kad grupa muzicēja Skonto stadionā, bet trešā reize - 2006. gada martā. Ceturtais un nesenākais koncerts datējams ar 2014. gadu.

16. februārī grupa uzstājās Sanktpēterburgā, 18. februārī Helsinkos, un jau otrdien Rīgā. 22. februārī grupa uzstāsies Viļņā.

Vieni no visu laiku ietekmīgākajiem, mīlētākajiem un komerciāli veiksmīgākajiem mūziķiem, grupa «Depeche Mode» ir pārdevusi vairāk nekā 100 miljonus mūzikas ierakstu un uzstājusies vairāk nekā 30 miljoniem fanu visā pasaulē. Kopš grupas izveides 1980. gadā «Depeche Mode» un tās dalībnieki - Deivs Gāns (Dave Gahan), Mārtins Gors (Martin Gore) un Endijs Flečers (Andy Fletcher) turpina gūt gan kritiķu atzinību, gan finansiālus panākumus visā pasaulē.

Biļetes uz koncertu vairs nav pieejamas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu