NBA Visu zvaigžņu spēle pulcē pasaulslavenus mūziķus un aktierus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēlē svētdien, 18. februārī, uzvaras laurus plūca Lebrona Džeimsa komanda, kurā sākotnēji tika iekļauts arī Kristaps Porziņģis. Diemžēl gūtās traumas dēļ Kristapam šis mačs gāja secen, tomēr fanu rindās netrūka viņa atbalstītāju, tai skaitā, pasaulē populāru mūziķu un aktieru.

Spēli atbalstītāju tribīnēs vēroja arī aktieris Treisijs Morgans, kurš mugurā bija uzvilcis Ņujorkas «Knicks» kreklu ar Kristapa numuru - 6.

@realtracymorgan rocking a @kporzee jersey at the All Star game!

A post shared by ?Official Porzingis Fan page? (@teamporzingis) on

Kā informē ārvalstu mediji, spēli vēroja arī Džeks Nikolsons, Džeimijs Fokss, Arnolds Švarcenegers, Bejonse, Riana, reperis Snoop Dogg, Džimijs Kimmels, DJ Khaled, Farels Viljamss, Fērdžija un citi.

Jau vēstīts, ka Džeimsa komanda Losandželosā ar rezultātu 148:145 (31:42, 45:36, 33:34, 39:33) pārspēja Stefana Karija komandu. Džeimss tika atzīts par šīs spēles vērtīgāko spēlētāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu