Domas kā slimību cēlonis

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Dzīves notikumus formējam ar savām domām. No tām bieži vien arī rodas mūsu slimības, tāpēc, ka sliktas domas ir tās pašas bailes, jūtas un emocijas (naids, agresija, lepnums, greizsirdība, vainas apziņa, izmisums un neapmierinātība), tikai koncentrētākā veidā, un tāpēc ļoti bīstamas. Tikai viena doma «mani nemīl!» var kļūt par vaininieci vissmagākajām slimībām, tāpēc ka šīs bailes bloķē krustus – čakru, kurā atrodas dzīvības enerģija.

Ja cilvēks nejūt mīlestību, viņa imunitāte kļūst vājāka, rodas seksuālas problēmas, konflikti ar cilvēkiem. Bailes «mani nemīl!» rodas jau bērnībā. Piemērs - grūtniecības laikā, kad sieviete šaubās, vai vēlas šo bērnu, šīs šaubas vēlāk atstāj iespaidu uz mazuli. Tā uzskata daļa psihologu. Ja sieviete kaut domās ir atraidījusi mazuli pirmajā grūtniecības mēnesī, pat nenojaušot par savu stāvokli, bērns ir potenciāls smēķētājs. Vēlme veikt abortu otrajā grūtniecības mēnesī var radīt alkoholiķi, trešajā psihiski slimu cilvēku ar palēninātu attīstību, ceturtajā – narkomānu, sestajā pašnāvnieku. Noziedznieki un maniaki bieži dzimst tām mātēm, kuras ir vēlējušās izdarīt abortu 5. grūtniecības mēnesī. Šo mātes grēku var izlabot tikai pats bērns, bet mamma viņam var palīdzēt, palūdzot bērnam piedošanu par savām bailēm, par to, ka viņa nespēja laist mazuli pasaulē ar mīlestību.

Vai esat aizdomājušies par to, kāpēc epidēmijas laikā vieni saslimst ļoti ātri, bet citus vīrusi vispār neietekmē? Vai arī kāpēc, neskatoties uz tablešu lietošanu, slimības, īpaši hroniskās, atgriežas atkal un atkal, bet citreiz parādās pat jaunas? Tautas gudrība vēsta, ka visas slimības ir no nerviem. Taču karmiskā medicīna uzskata, ka cilvēki slimo savu personīgo baiļu dēļ, jo izbijies cilvēks visu dzīvi koncentrējas uz savām bailēm, pārvēršot mazu aizvainojumu lielā iznīcinošā ļaunumā.

http://www.slowyogalife.com

  • Ļaundabīgie audzēji rodas no koncentrēta ļaunuma. Turklāt vēzis dzimumorgānos ir tikai cilvēkiem, kuri izjūt naidu, ļaunumu vai nicinājumu pret pretējo dzimumu.
  • Problēmas ar dzemdi sievietēm ir no bailēm būt sliktai mātei vai bailēm «mani nemīl».
  • Sāpes vēderā, kuņģī rodas no pārmērīgas varaskāres un neapmierinātības par tās trūkumu.
  • Apendicīts rodas tad, kad cilvēkam ir skumjas, kad viņš jūtas pazemots.
  • Bet svarā mēs pieņemamies tad, kad tiecamies uz nesasniedzamiem mērķiem, jūtamies neaizsargāti. Sieviešu pilnības iemesls parasti ir žēlums pret sevi, sajūtas, ka neviens mūs nemīl, nekam neesam vajadzīgas, tikai pašas sev. Reizēm resnuma iemesls ir apspiests niknums uz vecākiem. Šo sajūtu var izraisīt problēmas vielmaiņā.
  • Akmeņi nierēs, žultspūslī un aknās rodas no naida.
  • Sirds slimības visbiežāk rodas no vainas sajūtas, apspiestas un nesadalītas mīlestības, dzīves bezcerības, bailēm, ka neesmu mīlestības cienīgs un ka manu mīlestību nepieņems.
  • Infarkti un insulti ir tiem, kas cīnās ar dzīvi, tāpēc vairums ar šo slimību mirstošo ir vīrieši, kas visu mūžu iet uz priekšu ar jebkuriem līdzekļiem. Visbiežāk viņi neļauj sev raudāt vai kaut kā citādi izrādīt savas emocijas vājuma brīdī.
  • Kakla slimības, īpaši bronhīts un astma, rodas no lielas apvainošanās uz cilvēkiem vai apstākļiem. Bērniem bieži sāp kakls, kad vecāki ģimenē bļaustās un strīdas, bet bērns to nekādi nevar ietekmēt vai izlabot.
  • Konflikts starp prātu un jūtām rada slimības smadzenēs, arī psihiskas saslimšanas. Tieši tāpēc, ka cilvēkiem nav mērķa, cilvēki meklē kaut ko ārpus zemes, apmaldās savās halucinācijās un sajūk prātā.
  • Kājas sāp tiem, kuri ir materiāli neapmierināti, tāpat kā tiem, kas nevar atrast savu dzīves ceļu, piemēram, ja ir neapmierināti ar pašreizējo darba vietu.
  • Tūska kājās rodas nabagiem, kas netic sev un saviem spēkiem un bieži vien kļūst par neveiksminiekiem.
  • Mugurkaula problēmas rodas tad, kad trūkst dzīves platformas vai kad tā ir kļūdaina.
  • Mugurkaula problēmas bērniem rodas ģimenē, kurā ir vājš tēvs bez savas gribas.
  • Viss, kas sāp labajā pusē ir saistīts ar sievišķo enerģiju. Kad ir aizlikta labā nāss, atbrīvojieties no aizvainojuma pret kādu sievieti. Ja kaut kas ir kreisajā pusē, tas ir saistīts ar attiecībām ar vīrieti. Atbrīvojieties no aizvainojuma un sāpes pazudīs.

Dvēseles stāvoklis ietekmē slimības raksturu, mūsu dzīvi. Domājiet labas domas, noskaņojieties optimistiskāk, un jūs redzēsiet, kā dzīve mainīsies uz labo pusi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu