Spēlēt hokeju un pasniegt bērniem ēdienu - prinča Harija ikdienas pienākumi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/ Leta

Lai arī princis Harijs gatavojas savām kāzām, kas strauji tuvojas, viņš joprojām ir ļoti aizņemts ar saviem karaliskajiem pienākumiem. Šonedēļ viņš Londonā pavadīja laiku ar jaunu cilvēku grupu kampaņas «Fit and Fed» ietvaros, kuras mērķis ir pārliecināties, ka bērniem skolās ir pieejamas bezmaksas pusdienas, ziņo harpersbazaar.com.

Dienas gaitā princis piedalījās virknē dažādu aktivitāšu un palīzēja visur, kur tas bija nepieciešams. Turklāt, ekskursijas laikā, princis Harijs parādīja, ka ir prasmīgs hokeja spēlētājs.

Foto: AFP/ LETA

Viņš droši iesaistījās arī citās aktivitātēs, arī tādās, kurās nespēja saglabāt nopietnu sejas izteiksmi, piemēram, dažādu ikdienas vingrinājumu laikā. Princis Harijs pasniedza bērniem ēdienu un gandrīz izskatījās kā profesionāls pavārs, lai arī nav skaidri zināms, vai viņam kādreiz ir bijusi nepieciešamība gatavot .

Foto: AFP

Izskatījās, ka Meganas Mārklas līgavainis tiešām izbauda laiku kopā ar kampaņas grupu un bērniem un labprāt iesaistās visās aktivitātēs dienas garumā. Lai arī visticamāk viņam nevajadzēja tur pavadīt visu dienu, ir skaidrs, ka prinis Harijs bija ļoti priecīgs iepazīties ar visiem kampaņā iesaistītajiem.

Foto: AFP/ LETA

Kensingtonas pils dalījās ar dažiem dienas mirkļiem un ziņoja, ka pirmajā «Fit and Fed» kampaņas gadā tika pasniegtas 84 682 maltītes un uzkodas bērniem visā Lielbritānijā, kas ir vairāk kā iespaidīgs skaitlis.

Foto: AFP/ LETA

Tikmēr Harija tēvs princis Čārlzs satikās ar faniem Durhamā, pilsētā Anglijas ziemeļos. Viens no viņiem pat pasniedza Čārlzam saderināšanās apsveikuma kartiņu, kuru nodot princim Harijam un viņa līgavai Meganai Mārklai, kas bija ļoti jauks žests.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu