Jēkabpils «Lūši» trīs setos viesos zaudē spēcīgajai «Parnu» vienībai

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Spēcīgākā Latvijas komanda «Credit24 Meistarlīgas» čempionātā Jēkabpils «Lūši» sestdien izbraukumā ar rezultātu 0-3 (20:25, 14:25, 20:25) atzina «Parnu» komandas no Igaunijas pārākumu, kuru vada Latvijas izlases galvenais treneris Avo Kēls un pārstāv Toms Švāns.

Jēkabpils spēlētājiem astoņus punktus guva Armands Āboliņš.

Tikmēr Švans izcēlās ar pieciem punktiem.

Iepriekšējā mačā pirms divām nedēļām «Lūši» piecos setos piekāpās «Daugavpils Universitātei». Savukārt sestdien «Lūši» pārtrauca sēriju, kurā 12 meistarlīgas mačos pēc kārtas bija tikuši pie punktiem.

Kopvērtējuma augšgalā 58 punkti 22 spēlēs ir «Saaremaa» komandai, kam ar 56 punktiem seko «Parnu», bet «Lūši» ar 44 punktiem atkāpusies uz piekto pozīciju.

No pārējām Latvijas vienībām 33 punkti ir septīto vietu ieņemošajai RTU/«Robežsardze», bet par četriem punktiem atpaliek «Biolars»/«Jelgava», kas noslēdz astotnieku. Savukārt «Daugavpils Universitāte» ar 16 punktiem ir 11. vietā, bet «Limbaži»/MSĢ ar 11 punktiem joprojām ieņem noslēdzošo, 14. pozīciju, no tuvākajiem konkurentiem atpaliekot par diviem punktiem.

Nozīmīgākais volejbola klubu turnīrs Baltijas valstīs notiek jau 13.sezonu. Iepriekš tam ilgstoši ģenerālsponsors bija «Schenker», kas no sadarbības atteicās pirms diviem gadiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu