Sociālie tīkli: Brāļi Dukuri, mēs jūs mīlam tik un tā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Lai arī skeletona leģenda Martins Dukurs Phjončhanas olimpiskajās spēlēs palika ārpus goda pjedestāla, viņa sasniegumi šajā sporta veidā vēl ilgu laiku netiks pārspēti. Sociālo tīku lietotāji Siguldas sportistam pauž atbalstu un pasakās par sagādātajiem skaistajiem brīžiem. Ir, protams, arī tādi, kuri nopeļ, bet tie, lai paliek ārpus ētera.

Martins Dukurs piektdien pieļāva rupjas kļūdas pēdējā braucienā un palika bez medaļas Phjončhanas olimpiskajās spēlēs, sacensības noslēdzot ceturtajā vietā, kamēr viņa brālis Tomass Dukurs ieņēma piekto vietu. Dukurs bija tuvu tam, lai izcīnītu savu trešo olimpisko godalgu, jo pirms pēdējā brauciena bija otrais, taču pēdējā startā jau trases augšdaļā pieļāva kļūdu, pēc tam neprecīzi braucot arī beigu daļā, līdz ar to zaudējot vietu uz goda pjedestāla.

Sacensībās triumfēja mājinieku favorīts Sunbins Juns, kurš izcīnīja ļoti pārliecinošu uzvaru, aiz sevis atstājot olimpisko sportistu no Krievijas Ņikitu Tregubovu. Savukārt bronzu izcīnīja Lielbritānijas sportists Dominiks Pārsons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu