Noklausies jauno «Muse» singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu trio «Muse» laidis klajā jaunu singlu «Thought Contagion», kas pieejams visās straumēšanas un lejupielādes platformās. Dziesmai tapis arī video, kuru veidojis režisors ir Lans Dreiks (Lance Drake), ar kuru grupa ir sadarbojusies jau iepriekš, veidojot video dziesmai «Dig Down».

«Dziesma ir par to, ka dažkārt citu cilvēku domas, idejas un pārliecības var inficēt prātus, iekļūstot galvā tiktāl, ka maina pašu domas un veidu kā domājam paši par sevi,» tā par dziesmu solists un ģitārists Metjū Belamijs.

Šonedēl «Muse» saņēma prestižo NME balvu kā «Labākā festivālu galvenā grupa», par 2017. gada episko uzstāšanos Reading & Leeds festivālā, kur uz skatuves viņiem pievienojās AC/DC grupas solists Braiens Džonsons (Brian Johnson) dziesmas «Back In Black» laikā.

Grupa vairākas reizes viesojusies Latvijā. Nesenākais koncerts ar albumu «Drones» («Droni») notika 2016. gadā Arēnā Rīga.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu