Paula Freimane nāk klajā ar inovāciju fitnesa nozarē Latvijā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paulas Freimanes personīgais arhīvs

«No neglītā pīlēna par gulbi», «No resnītes par fitnesa daiļavu» un līdzīgi virsraksti medijos tiek attiecināti uz Latvijas fitnesa treneri Paulu Freimani. Pirms vairākiem gadiem Paula saprata, ka vēlas mainīt savu augumu un atbrīvoties no liekajiem kilogramiem. Ar saviem sasniegumiem viņa ir motivējusi tūkstošiem sieviešu un vīriešu.

Šobrīd viņa ir atzīta fitnesa modele un trenere. Taču Paula neapstājas un vēlas citiem palīdzēt sasniegt savu sapņu augumu, jā – arī Tev!

MonacoFit.com

Nupat janvārī notika Paulas fitnesa aplikācijas MonacoFit.com prezentācija, kuras laikā Paula pastāstīja, kā tieši nonākusi līdz idejai par fitnesa aplikāciju.

Paulas vizuālās pārmaiņas, kas bija sākums, lai kļūtu par iedvesmu tūkstošiem cilvēku
Paulas vizuālās pārmaiņas, kas bija sākums, lai kļūtu par iedvesmu tūkstošiem cilvēku Foto: Paulas Freimanes personīgais arhīvs

Kāpēc MonacoFit.com?

Pirms kāda laika Paula dzīvoja un strādāja Monako par fitnesa treneri sporta klubos. Darbs bija ar prasīgiem klientiem, kuri ir gatavi darīt tikai pašu minimumu un visu gaida no trenera – ārkārtīgi efektīvus treniņus, reālu motivāciju, rezultatīvus uztura plānus. Daudzi deva priekšroku tieši treniņiem mājās ar individuāli izstrādātām vingrojumu programmām. Arī pati Paula esot Monako trenējās mājas apstākļos. Redzot kādus rezultātus iespējams sasniegt trenējoties mājās, Paulai radās ideja par aplikāciju, kas ērtā veidā ļautu ikvienam vingrot, neizejot no mājām. Pateicoties šai pieredzei, aplikācija tika nosaukta pa rMonacoFit.com.

Vingrošana mājās – tikai trends vai reāli rezultāti?

Jau vairākus gadus Paula sastāda individuālos fitnesa un uztura plānus, kuri ir devuši reālus rezultātus cilvēkiem ar lieko svaru. Ar MonacoFit.com savu mērķi sasniedz kā tievētāji, tā arī tie, kuri vēlas palielināt muskuļu masu. Programma, balstoties uz cilvēka mērķi, pielāgo un sagatavo gan vingrojumu, gan uztura plānu. Tas ļauj efektīvi un veselīgi sasniegtu savu vēlamo figūru. Vingrošana mājās nav tikai trends – arvien vairāk cilvēku izvēlas vingrot mājās, tādā veidā ietaupot gan laiku, gan naudu.

Paula trenējoties mājas apstākļos
Paula trenējoties mājas apstākļos Foto: Paulas Freimanes personīgais arhīvs

Sports – atslēga uz perfektu augumu?

Veselam ķermenim un prātam ir svarīgi saņemt gan fiziskas aktivitātes, gan sabalansētu uzturu. Tie iet roku rokā. Bet… Jebkurš zinošs sportists vai uztura speciālists apstiprinās, ka galveno lomu tomēr spēlē tieši uzturs. Tu vari trenēties kaut vai 10 reizes nedēļā, bet ja neēdīsi pareizu un sabalansētu uzturu, paliekoši rezultāti izpaliks. Tas ir kā skriet uz vietas – Tu kusties un tas ir forši, bet līdz savam perfektajam augumam tā arī nekad neaizskriesi.

MonacoFit.com tiek sagatavota ēdienkarte katrai dienai. Receptes ir veidotas, sadarbojoties ar profesionālu uztura speciālistu. Cilvēks programmā jebkurā brīdī var norādīt, piemēram, kādus ēdienus ikdienā nevēlas lietot un aplikācija automātiski izveido piemērotu uztura plānu. Tas atbilst gan cilvēka izvirzītajam mērķim, gan personīgajām garšas vēlmēm.

MonacoFit.com ir pieejama bezmaksas versija, lai ikviens varētu izmēģināt vingrojumu plānu, kas ir paredzēts visām ķermeņa muskuļu grupām.

MonacoFit.com

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu