Neticami! Izglābj vēlu vakarā Buļļupes kanālā ielūzušu pensionāri

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bezvests.lv

13.februārī Bezvēsts.lv meklēja 80 gadus veco pensionāri Pelageju, kas bija devusies uz Centrāltirgu un pazudusi. Vecā sieviete vēlu vakarā tālu no mājām ielūza Buļļupes kanālā. Par laimi, sievietes stāvu, kas kūļājas ledainajā ūdenī, pamanīja Bolderājas iedzīvotāji. Ļoti nosalusī sieviete tika nogādāta Stradiņa slimnīcā.

Pensionāre Pelagejas kundze Centrāltirgū apmaldījās un iekāpa autobusā, kas brauca nevis viņas dzīvesvietas, bet pretējā virzienā. Rezultātā sieviete nonāca Bolderājā. Apjukusi vecā sieviete devās meklēt savas mājas un nonāca uz kanāla ledus.

Trauslais ledus ielūza un sieviete iekrita ledainajā ūdenī.

Pulksten 22.00 Bolderājas iedzīvotāji tumsā pamanīja kādu stāvu ledū. Ielūzušo sievieti izdevās glābt.

Radinieki jau bija sākuši vecās sievietes meklēšanu. Viņi vērsās policijā un organizācijā Bezvēsts.lv. Tomēr pazušanas dienas vakarā pensionāri atrast neizdevās.

14.februārī ap vieniem naktī Pelagejas tuvinieki ziņu, ka sieviete ir slimnīcā.

Mediķi notikuma vietā ieradās aptuveni pulksten 22.00 nogādāja pensionāri Stradiņa slimnīcā. Kad radinieki ap vieniem naktī atkārtoti piezvanīja uz slimnīcas uzņemšanas nodaļu, viņi uzzināja, ka Pelageja ar nopietnu ķermeņa temperatūras pazemināšanos ir nogādāta slimnīcā un viņai ir sniegta pirmā palīdzība.

Pēc tuvinieku teiktā, šī nav pirmā reize, kad Pelageja nomaldās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu