Piedodiet, draugi, pavasarī pasaulei atkal pienāks gals

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Ja tu esi sekojis līdzi dīvainajām teorijām par mistiskās planētas «Nibiru» eksistenci kaut kur kosmosā, tad tu zini, ka šīs planētas pietuvošanās Zemei iznīcinās visu dzīvo radību. Sazvērestību teorētiķi šāda veida pasaules galu 2017. gadā vien jau bija izziņojuši vairākas reizes. Par laimi mēs joprojām eksistējam, tomēr saldās eksistences laimes brīdis tagad patiesi var beigties, jo «eksperti» apgalvo, ka šajā pavasarī – nu, tad gan pasaulei beidzot pienāks solītais gals.

Kā vēsta izdevums «Express», sazvērestību teorētiķi sludināja, ka mistiskā planēta, kas tauta saukta arī par «Planētu X», pie debesīm parādīsies pagājušā gada augustā, septembrī, oktobrī, novembrī un decembrī. Acīmredzami, ka nevienā no minētajiem gada mēnešiem pasaulei gals nav pienācis, tomēr tagad teorētiķi teic, ka tas pienāks gan - 2018. gada pavasarī.

Kristiešu numerologs Deivids Meade (David Meade) tic, ka pasaules gals pavasarī patiešām pienāks, un pie visa vainīga, protams, būs Ziemeļkoreja.

«Lūk, kas notiks 2018. gada pavasarī: Ziemeļkoreja kļūs par pasaules superspēku 2018. gada martā. Pēc īsa miera perioda sāksies milzīgas likstas. Lai arī «Planēta X» neparādīsies šo likstu laikā, es ticu, ka tas notiks kādā brīdī pavasarī. Tad visi to vien darīs, kā runās par «Nibiru» līdz pasaule tiks iznīcināta,» komentēja Meade.

Lai arī Meades bažas ir visai draudīgas, tomēr jāatceras, ka NASA zinātnieki noliedz planētas «Nibiru» eksistenci un uzskata to visu par ļaužu pasakām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu