Slavenību pelēkā ikdiena – Džeimijs Olivers ģimenes pastaigā drūmajā Londonā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Lai gan slavenais šefpavārs, TV personība, restorānu ķēdes īpašnieks un autors Džeimijs Olivers (42) ir ne tikai turīgs, bet arī mīlēts un cienīts visā pasaulē, pat viņš nevar izbēgt no ikdienas pelēcības.

Paparaci izdevies iemūžināt, kā viņš ar sievu, modeli Džuljetu Nortoni, Londonas ziemeļu daļā ir izvedis pastaigā divus no saviem kopumā pieciem bērniem.

Ģimene bija tērpusies vienkāršā un ērtā apģērbā – pats Džeimijs pa metropoles vienu no klusākajām ielām pastaigājās, tērpies kapučjakā, treniņbiksēs un sporta apavos.

Kā jau ziņots, Latvijā pavisam nesen iznāca britu pavārmeistara grāmata «Superēdiens. Klasika ģimenei». Divdesmit gadus ilgās karjeras laikā viņš iedvesmojis miljoniem cilvēku novērtēt un izbaudīt veselīgu un garšīgu ēdienu. Latviešu valodā jau iznākušas viņa grāmatas «15 minūtes virtuvē», «Ietaupām kopā ar Džeimiju» un «Katru dienu superēdiens. Receptes veselīgai un laimīgai dzīvei».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu