NHL vēsturē rupjākais spēlētājs apvainots par seksuālu uzmākšanos braucienā uz Latviju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/LETA

Savulaik vairāk nekā 1000 spēles Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadījušais Deivs Viljamss, kurš ir visu laiku rupjākais spēlētājs līgā, tiek apvainots seksuālā uzmācībā, pērn decembrī Kanādas militārajā lidmašīnā dodoties uz Latviju, vēsta Kanādas medijs «Global News».

Kanādas bruņoto spēku iekšējais izmeklēšanas birojs apsūdzējis Viljamsu seksuālā uzmācībā un uzbrukumā stjuartei pagājušā gada decembrī.

Stjuarte par incidentu ziņojusi lidojuma laikā un drīz pēc tam izmeklēšanu pārņēmusi militārā policija.

Kā vēsta «Global News», vairākas stjuartes atteikušās doties atpakaļceļā, ja 64 gadus vecais Viljamss atradīsies lidmašīnā. Nav ziņots kā Viljamss devies atpakaļ uz Kanādu.

Piektdien Viljamss īslaicīgi tika arestēts un tagad civilā tiesa viņam uzlikusi aizliegumu tikties ar upuri, kā arī lietot alkoholu.

Viljamss uz Latviju devās piedalīties hokeja spēlē ar valstī dislocētajiem Kanādas karavīriem. Pie militārpersonām regulāri ierodas dažādas slavenības.

Viljamss, kurš hokejista karjeras laikā vairāk bija pazīstams ar vārdu Taigers, NHL tika draftēts 1974.gadā ar 31.numuru. Pirmās sezonas viņš spēlēja Toronto «Maple Leafs» rindās, turpinājumā pārstāvot arī Vankūveras «Canucks», Detroitas «Red Wings», Losandželosas «Kings» un Hārtfordas «Whalers» vienības.

Karjeru Viljamss noslēdza 1988.gadā, bet palika kā «Maple Leafs» vēstnesis pasaulē.

«Maple Leafs» prezidents Brendons Šanahens paudis pateicību upurei par ziņošanu policijai, tomēr atzina, ka viņam nav pietiekami daudz informācijas, lai sniegtu plašāku komentāru.

NHL karjerā Viljamss regulārajā sezonā un Stenlija kausā kopā aizvadīja 1045 spēles, kurās izcēlās ar 253 vārtiem un 295 rezultatīvām piespēlēm. Tomēr īpaši pieminēšanas vērta ir viņa nopelnītā 4421 soda minūte. Regulārajā sezonā viņš tika pie 3966 soda minūtēm un tas ir visu laiku augstākais rādītājs līgas vēsturē, tuvāko sekotāju apsteidzot par vairāk nekā 400 minūtēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu