Sevastova: Pēdējos gados neviens vairs neprasa, kur ir Latvija

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas sieviešu tenisa izlase Tallinā sasniegusi Federāciju kausa («Fed Cup») Eiropas/Āfrikas zonas pirmās grupas fināla kārtu, kur sestdien pretī stāsies Serbija. Latvijas izlasē pēc 8 gadu pārtraukuma spēlē šā brīža valsts otrā rakete Anastasija Sevastova, kura patlaban ieņem augsto 15. vietu pasaules rangā. 27 gadus vecā sportiste intervijā ar TVNET pēc sacensību trešās dienas dalījās ar iespaidiem par šo turnīru, pastāstīja par Latvijas izlases sniegumu, savu karjeru, mērķiem, hobijiem, dzimto Liepāju un vēl daudz ko citu.

Kaut arī Sevastova savas dzīves lielāko daļu pavada ārzemēs, viņa ar prieku brīvajā laikā vismaz vienreiz vai divreiz gadā atgriežas dzimtajā pilsētā Liepājā. Karjeras laikā viņai bijuši kāpumi un kritumi. 2013. gadā Sevastova uz teju diviem gadiem pārtrauca profesionālas tenisistes gaitas. Sakopojot domas, pārvarot psiholoģiskas problēmas un atlabstot no savainojumiem, Sevastova atkal ir atpakaļ lielajā sportā. Par to viņa ir pateicīga savam dzīvesbiedram un vienlaikus arī trenerim - Ronaldam Šmitam no Austrijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu