Kas noticis ar Lindas Leen ādas krāsu?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ritvars Stankevičs/publicitātes foto

Kuplā draugu, radu un atbalstītāju pulkā ar pilnu koncertsastāvu Latvijas galvaspilsētas bārā «Vest» tika aizvadīts Aijas Andrejevas jaunākā albuma «Mēs pārejam uz tu» prezentācijas pasākums.

Uz svinīgo pasākumu bija ieradusies arī dziedātāja Linda Leen jeb Linda Lezdiņa (38), kura palīdzējusi Andrejevai ar albuma un jaunās koncerttūres vizuālo noformējumu – tieši viņas uzņemtais foto rotā Aijas jaunās dziesmu izlases vāciņu.

Lezdiņa izcēlās uz apkārtējo fona ar īpaši tumšu ādas krāsu, kas krasi kontrastēja ar viņas balto krekliņu. Dziedātāja nebūt nav «pārsēdējusies» solārijā – viņa nesen atgriezās Latvijā pēc vairāku nedēļu pavadīšanas saulainajā Indonēzijā, kur iepazina vietējo kultūru, baudīja valstij raksturīgos ēdienus, nodevās sevis meklējumiem un, protams, ieguva bagātīgu iedegumu.

Māksliniece pēdējā laikā arvien nopietnāk nodarbojas ar fotografēšanu – viņa sociālajā tīklā «Instagram» ļoti maz publisko savas pašbildes, bet dalās ar citu cilvēku portretiem, saviem iespaidiem no ārzemju braucieniem un klusās dabas fotogrāfijām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu