Andrejeva ar nelielu koncertu atzīmē jaunā albuma izdošanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Ar nelielu koncertu pilsētās bārā «Vest» ceturtdienas vakarā savu sesto studijas albumu (ja skaitām arī kopīgu albumu ar «Opus pro») «Mēs pārejam uz tu» prezentējusi dziedātāja Aija Andrejeva. Sveikt Andrejevu klātienē bija ieradušies vairāku dziesmu autori šajā albumā - «The Sound Poets» līderis Jānis Aišpurs, «Laika suns» līderis Arnis Račinskis, kā arī albuma fotogrāfiju autore - dziedātāja Linda Leen, ētera personība Valdis Melderis, Andrejevas tēvs Alex, mūziķis Goran Gora kā un citi. Aplūko foto!

Iecerēts, ka pēc albuma izdošanas Andrejeva sniegs vairākus plates veicināšanas koncertus - 14. februārī Rēzeknē, 24. februārī Jelgavā, 17. martā Liepājā un 23. martā Rīgā, koncertzālē «Palladium».

Kā stāsta pati dziedātāja: «Jaunais albums ir mans pārdzīvojums un piedzīvojums. Tas ir stāsts par vienu manas dzīves nodaļu, ar kuru gribu dalīties. Tās ir manas pārdomas, pieredze, mani sāpīgie un tumšie brīži, absolūta laime un ekstāze; tā ir mīlestība un ticība; tas ir izaicinājums būt drosmīgai un godīgai attiecībās ar cilvēkiem, un galvenokārt – ar sevi pašu.»

Kā īpašo pārsteigumu A. Andrejeva sanākušajiem viesiem nodziedāja arī dziesmu «Bāc!», kura albumā nav iekļauta.

Albums no piektdienas pieejams visos mūzikas straumēšanas servisos, kā arī kompaktdiska formātā mūzikas veikalos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu