Madonā nakts vidū uz ielas atrod trīs gadus vecu bērnu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Madonā nakts vidū uz ielas atrasts trīs gadus vecs bērns, portālu TVNET informēja Valsts policijā.

3. februārī pulksten 00.09 Madonā, uz Avotu ielas atrasts 2014.gadā dzimis bērns. Darbinieki meitenīti aizveda uz tuvāko ārstniecības iestādi, kur tai tika veikta medicīniskā apsekošana. Bērns nebija cietis, un viņas dzīvībai briesmas nedraudēja. Pēc pulksten 1 naktī Madonas policijas iecirknī ieradās 1987.gadā dzimusī bērna māte, kura bija alkoholisko dzērienu iespaidā.

Pēc sākotnējās informācijas, vecākiem kopīgi lietojot alkoholisko dzērienus, sieviete nolēmusi doties gulēt, pārģērbjot un noliekot gulēt arī meitu. Bērns pamodies, saģērbies un izrāpies pa logu. Jāpiebilst, ka meitene tika atrasta patālu no dzīvesvietas, kā arī laika apstākļiem atbilstoši apģērbta. Par notikušo paziņots bāriņtiesai, savukārt sievietei konstatēts reibums – 1,25 promiles.

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Madonas policijas iecirkņa priekšnieks Gundars Trops norāda, ka šis bija atkārtots veiksmes stāsts: «Šis jau ir otrais gadījums, kad policijas darbinieki atrod bērnu, kurš atstāts bez vecāku uzraudzības. Pagājušajā nedēļā darbinieki pamanīja aptuveni sešus gadus vecu bērnu, kurš viens pats atradās spēļu laukumā. Tas veiksmīgi tika nodots vecākiem. Jāsaka tā, ka bērni ir un paliek vecāku atbildība».

Valsts policijas aicina arī pārējos nepalikt vienaldzīgiem un ziņot par gadījumiem, kad bērni atstāti bez vecāku uzraudzības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu