Sniega un apledojuma dēļ valsts liekākajā daļā apgrūtināta braukšana

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Sniega un apledojuma dēļ otrdienas vakarā apgrūtināta braukšana uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informēja VAS «Latvijas Valsts ceļi».

Apgrūtināti braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem autoceļiem ir teju visā valsts teritorijā, izņemot Siguldas šosejas posmu no Vangažiem līdz Siguldai, Valmieras šosejas posmu no Murjāņiem līdz Raganai, Tallinas šosejas posmu no Tūjas krustojuma līdz Ainažiem, Daugavpils šosejas posmu no Pļaviņām līdz Nīcgalei, kā arī autoceļa A12 posmus no Jēkabpils līdz Varakļāniem un no Ludzas līdz Terehovai.

Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas vairāk nekā 100 «Latvijas autoceļu uzturētāja» ziemas dienesta tehnikas vienības.

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi naktī uz trešdienu būs daļēji mākoņainas debesis, valsts lielākajā daļā snigs, vietām Kurzemē un Vidzemē - spēcīgi. Arī ceturtdien daudzviet Latvijā palaikam turpinās snigt un arī dienā vietām Kurzemē un Vidzemē snigs intensīvi, tāpēc autovadītājiem jābūt ļoti uzmanīgiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu