Aktrise Dārta Daneviča savā vārdadienā pārsteidz ar plikbildi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča (29), kura Latvijā pazīstama arī ar dalību seriālos «UgunsGrēks», «Ēnu spēle» un «Svešā seja», savā vārda dienā 6. februārī publiskojusi īpaši pikantu kadru.

Sociālajā tīklā «Instagram» ievietotajā fotogrāfijā skaistule redzama guļam vannā pilnīgi kaila, piesedzot savas krūtīs ar roku, kamēr viņas ķermeņa visintīmāko zonu slēpj baltas vannas putas.

«Mana labākā drauga brālis ir no Igaunijas, un pirms pāris dienām viņš man stāstīja, ka, viņaprāt, vārdadienas svinēšana ir dīvaina. Patiesi, pasaulē ir daudz valstu, kurās nevienam nerūp, kurā dienā kalendārā ir ierakstīts viņa vārds. Bet ne Latvijā,» komentē Daneviča.

Dārta_ My best friends husband is from Estonia and just a few days ago he told me how weird it seems to him- celebrating a name day. Indeed, there are a lot of countries where nobody actually cares about where in the calendar their given name is written. But not here in Latvia. I believe- more people know and remember to send greetings and their best wishes exactly in this day, - and I dare to assure that it’s more popular and celebrated than...birthday. Louder. Wider. Familiar to everyone. Moreover, I know that special feeling to actually choose the name for myself. That is why celebrating ones name day doesn’t seem so obvious for me. This is a day I actually earned to myself_ #nameday #darta #dartadanevica #bathtubgoals #6 #february

A post shared by Darta Danevica (@darta_avant) on

Kā jau ziņots, aktrise kopā ar savu mīļoto vīrieti un kolēģi Niklāvu Kurpnieku uz pāris dienām bija pametuši Latviju, lai baudītu atpūtu eksotiskajā Bali salā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu