Tarantīno nožēlo un uzņemas vainu par Tūrmanes autoavāriju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Kad Holivudas aktrise Uma Tūrmane (Uma Thurman), kas ir neizdzēšami saistīta ar ietekmīgā producenta Hārvija Vainstīna studiju «Miramax», pateicoties viņas lomām Kventina Tarantīno filmās «Pulp Fiction» («Lubene») un «Kill Bill» («Nogalināt Bilu»), šonedēļ atklāja, ka cietusi gan no Vainstīna, gan Tarantīno, režisors nācis klajā ar paziņojumu, ka nožēlo izdarīto.

47 gadus vecā Tūrmane sestdien publicētā intervijā laikrakstam «The New York Times» pastāstīja par diviem incidentiem ar Vainstīnu Londonā, kas notikuši pēc 1994. gadā uzņemtās filmas «Lubene» nonākšanas uz kinoekrāniem, kā arī par incidentu ar Tarantīno, kas gan nebija seksuāla rakstura.

Tūrmane apsūdzēja režisoru, ka viņš «Nogalināt Bilu» uzņemšanas laikā spiedis viņu braukt ar nedrošu automobili, tāpēc viņa cieta nopietnā avārijā, ietriecoties kokā.

«Es viņu pierunāju iekāpt mašīnā, pārliecināju, ka ceļš ir drošs. Tā nebija,» tagad ar nožēlu intervijā Deadline atzīst Tarantīno. Viņš gan apgalvo, ka ceļš bija taisns un Umai esot bijušas autovadītāja tiesības. «Mums ar Umu ir bijušas nesaskaņas. Viņa vainoja mani šajā avārijā, un viņai bija visas tiesības to darīt.»

Intervijā Tarantīno pieskaras arī Vainstīna tēmai. Pirms Tūrmanes Vainstīns esot seksuāli uzmācies arī tā laika režisora draudzenei Mirai Sorvino (Mira Sorvino).

Kventins Tarantīno un Mira Sorvino 1996. gadā
Kventins Tarantīno un Mira Sorvino 1996. gadā Foto: Vida Press

«Kad mēs gatavojāmies filmēt «Nogalināt Bilu», Uma man atklāja savu pieredzi ar Vainstīnu. Tad sapratu, ka viņa rīcība var būt sistemātiska. Es liku Hārvijam atvainoties Umai. Tas notika. Tev ir viņai jāatvainojas un viņai tava atvainošanās jāpieņem, ja gribam kopīgi filmēt «Nogalināt Bilu».»

Pats Vainstīns noliedzis, ka būtu rīkojies, kā apraksta Tūrmane, un nosauca viņu par «izcilu aktrisi». Viņš atzīmēja, ka viņam ar Tūrmani bijušas «koķetas un jautras darba attiecības».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu