Vai kāds pārsteigums, ka princis Džordžs interesējas par sportu?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/ Vida Press

Kembridžas hercogs un hercogiene ir slaveni ar savu mīlestību pret sportu, tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka viņu vecākais bērns, princis Džordžs, jau ir apguvis pirmās slēpošanas iemaņas. Nesenās karaliskās ciemošanās Skandināvijā pēdējā dienā pāris apmeklēja Holmenkolena slēpošanas trasi, lai ziemas aktivitātēs pievienotos pirmsskolas bērnu grupai, ziņo harpersbazaar.com.

Foto: Splash/ Vida Press

Keita bērnu grupiņai atklāja, ka Džordžs slēpošanas nodarbības sācis divu gadu vecumā, kad viņi bijuši privātās brīvdienās Francijas Alpos. Bet ir vēl kas pārsteidzošs, ko Keita Midltone nesen atklāja, – četrgadīgais Džordžs mācās spēlēt tenisu viņu īpašumā esošajā Norfolkas muižā.

Kembridžas hercogienes pirmā karaliskā vizīte pēc trešās grūtniecības paziņošanas bija Nacionālā tenisa centra apmeklējums pagājušā gada novembrī. Midltone izmantoja iespēju pavaicāt padomu tenisa trenerim Semam Ričardsonam par to, kā apmācīt dēlu tenisa spēlēšanā.

Foto: AP/ Vida Press

Ričardsons atklāja: «Viņa teica, ka Džordžs savos četros gados vēlas jau atsist bumbu, tāpēc viņa jautāja, kā labāk rīkoties, lai palīdzētu viņam. Šādā vecumā tomēr būs jāpacīnās, lai atsistu bumbu. Un, kā teica Keita, – Džordžam teniss patīk, bet vairāk tomēr vienkārša bumbas dauzīšana.»

Un ar pēdējo atklājumu, ka princese Šarlote jau ir nedaudz apguvusi divas valodas, nebūs brīnums par to, cik talantīgs būs Keitas un Viljama trešais bērns.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu