«Weekend Baltic» papildina Post Malone, Kygo, Alan Walker

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Weekend Baltic» festivāls arī šogad turpina priecēt ar mākslinieku izziņošanu, kuri no 16. līdz 18. augustam uzstāsies skaistajā Pērnavas pludmalē.

Jau izziņotajām zvaigznēm Deividam Getam, «Afrojack», «Suicideboys», «Sigma» un citiem pievienojas mūzikas topu virsotņu iekarotājs Post Malone, kura hits «Rockstar» ir bijis «Billboard TOP 100» pirmajā vietā deviņu nedēļu garumā, kā arī ASV, Austrālijas, Kanādas, Portugāles, Īrijas, Jaunzēlandes, Zviedrijas, Somijas un citu topu numur 1. Festivālam pievienojas arī Kygo, saukts arī par mūsdienu EDM brīnumbērnu, kurš nesen kopā ar «OneRepublic» izdevis hitu «Stranger Things», kā arī ir tādu hitu autors kā «Stargazing», «It Ain’t Me» ar Selēnu Gomesu, «Stole the Show», «Firestone» u.c.; «Weekend Baltic» festivālā uzstāsies arī jaunā EDM superzvaigzne Alans Volkers, kura debijas albums «Faded» jau ir ieguvis platīna statusu vairāk nekā 10 valstīs, kura koncertturnejas tiek izpārdotas un fani visā pasaulē dzied līdzi «All Falls Down», «The Spectre» «Alone», «Tired» u.c. viņa hitiem.

Programmu papildina arī festivāla fanu ilggadēji pieprasītais zviedru duets «Galantis», kuru Spotify profilam katru mēnesi ir vairāk nekā 11 miljonu klausītāju ar tādiem hitiem kā «No Money», «Runaway», «Hunter» u.c., visu hardstyle fanu pieprasītais Dj un producents Headhunterz; Baltijā iecienītie, maģiskie Tungevaag & Raaban, vācu electro-house mūzikas producents Tujamo; holandiešu dīdžejs un ierakstu producents R3HAB, kā arī holandiešu duets Moksi.

Weekend Festival festivālu dibinātājs un īpašnieks Hardi Loog komentē: «Šis būs iespaidīgākais Weekend festivāls, kāds ir bijis. Post Malone ir šīs vasaras pieprasītākais festivāla mākslinieks, savukārt par Kygo šoviem tiek runāts nu jau gadiem. Ja pievienojam jau iepriekš izziņotos David Guetta, Afrojack un citus, šis jau ir izcils festivāls,» saka Loog. «Un neaizmirstiet, ka šīs ir tikai pirmās mākslinieku izziņošanas, tas vēl nav viss!»

Jau iepriekš tika izziņotas tādas zvaigznes kā David Guetta, Afrojack, Oliver Heldens, Sigma, Suicideboys, Big Shaq un Swanky Tunes.

Grandiozākais deju mūzikas festivāls Baltijā – Weekend Baltic saviem apmeklētājiem jau ceturto gadu pēc kārtas piedāvās neaizmirstamu festivāla programmu uz četrām skatuvēm, kā arī daudzas citas atrakcijas festivāla teritorijā un telšu pilsētiņā.

Festivāla biļešu pārdošana sākas jau 6. februārī plkst. 10 www.weekendbaltic.com (skat. resursus) un «Biļešu servisa» tīklā.

www.weekendbaltic.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu