Kailija Dženere laidusi pasaulē meitu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Amerikāņu realitātes šova «Keeping Up With the Kardashians» zvaigzne Kailija Dženere, kura ir Kimas Kardašjanas jaunākā pusmāsa, 1. februārī kļuvusi par māmiņu meitai.

«Es atvainojos, ka esmu turējusi jūs tumsā visu šo laiku. Es saprotu, ka esat pieraduši, ka dalos ar jums visos savos piedzīvojumos. Mana grūtniecība bija tas, ko nevēlējos parādīt visai pasaulei. Es zinu sevi un to, ka man vajadzēja sagatavoties šai mūža lomai vispozitīvākajā un veselīgākajā veidā. (..) Grūtniecība līdz šim ir bijusi visskaistākā pieredze manā mūžā un man tās pietrūks. (..) Mana skaistā un veselīgā meitiņa piedzima 1. februārī un es nevarēju sagaidīt, kad varēšu ar šo ziņu dalīties,» Kailija raksta sociālajā vietnē «Instagram».

Dženeres bērna tēvs ir reperis Travis Scott. Pāri vieno romantiskas attiecības kopš pērnā gada aprīļa.

Kā zināms, Kailijas pusmāsa Kima kļuva par māmiņu trešajai atvasei šā gada janvārī. Arī Hloja Kardašjana ir bērniņa gaidībās - tiek lēsts, ka mazulis nāks pasaulē šā gada aprīlī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu