Atsākts darbs pie seriāla «House of Cards» pēdējās sezonas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Atsākts darbs pie amerikāņu televīzijas seriāla «House of Cards» («Kāršu nams») pēdējās sezonas, kuras aktieru ansamblim pievienosies Daiena Leina un Gregs Kinīrs, pavēstīja uzņēmums «Netflix».

Politiskā trillera pēdējā sezonā viņi spēlēs brāli un māsu, norādīja uzņēmums.

«House of Cards» ir pirmais pašu veidotais seriāls uzņēmumam «Netflix», kas pamatā nodarbojas ar filmu un seriālu straumēšanu. Darbs pie seriāla tika apturēts oktobrī, kad tā galvenā zvaigzne Kevins Speisijs tika apsūdzēts nepiedienīgā uzvedībā.

Seriāla producenti «Media Rights Capital» apturēja Speisija tālāko dalību seriālā pēc tam, kad «Netflix» bija paziņojis, ka neturpinās to pārraidīt, ja viņš tiks paturēts.

Seriālā pēdējā sezonā uzmanības centrā būs otras seriāla zvaigznes Robinas Raitas atainotā varone - Speisija spēlētā Frensisa Andervuda sieva.

Kad gaidāma jaunās sezonas izrādīšana, pagaidām netiek atklāts. Tuvākas ziņas par Leinas un Kinīra varoņiem arī netiek izpaustas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu