Gada dizainera balvu iegūst Gerijs Makgoverns no Land Rover

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Parīzes Starptautiskajā automobiļu festivālā (Festival Automobile International) Land Rover galvenajam dizaineram Gerijam Makgovernam pasniegta Gada dizainera balva. Ar Grand Prix du Design pasniegšanu izteikta atzinība Makgoverna radītajam Land Rover dizainam un atzīta tā ietekme uz autobūves nozari.

Balvu piešķir žūrija, kurā darbojas 15 locekļi no tādām jomām kā autobūves nozare, sports, arhitektūra, mode, dizains, kultūra un mediji. Starp Hotel National des Invalides sastaptajiem žūrijas locekļiem bija arhitekts Žans Mišels Vilmote [Jean Michel Wilmotte], stiliste Šantāla Tomasa [Chantal Thomas], dizainere Anne Asensio [Anne Asensio] un žurnāla Le Point prezidente un izpilddirektore Etjēna Gernele [Etienne Gernelle].

Starptautiskās autoizstādes prezidents Remī Depuā [Rémi Depoix] sacīja: «Gerijs Makgoverns 33. Parīzes Starptautiskās autoizstādes žūrijas atzinību saņēmis par šo apbrīnojamo meistardarbu Range Rover Velar, kā arī par visu savas karjeras laikā paveikto.»

«Viens no viņa visievērojamākajiem sasniegumiem ir Land Rover DNS pielāgošana, tā ir pāreja, kas sākās ar Range Rover Evoque. Britu autobūves nozare ir izgudrota no jauna atbilstoši Gerija vīzijai, un Land Rover ir neticams veiksmes stāsts. Apsveicam viņu un viņa komandu.»

Velar, kas ir ceturtais Range Rover saimes loceklis, aizpilda brīvo nišu starp Range Rover Evoque un Range Rover Sport.

Jaguar Land Rover paziņojuši, ka no 2020. gada visi jaunie automobiļi būs darbināmi ar elektrību. Jauns, pie elektrības pieslēdzams hibrīda spēka piedziņas bloks Range Rover un Range Rover Sport automobiļiem ir pieejams jau tagad.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu