Apledojuma dēļ apgrūtināta braukšana ir Latgalē, vietām Vidzemē un Kurzemē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Postimees/Scanpix

Latgalē, kā arī vietām Vidzemē apledojums apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informēja VAS «Latvijas Valsts ceļi».

Šorīt braukšanas apstākļi ir apgrūtināti pa Daugavpils šoseju no Pļaviņām līdz Pāterniekiem, Liepāja-Rucava šoseju, Rēzeknes šoseju, autoceļu Grebņeva-Medumi, kā arī Daugavpils apvedceļu.

Apgrūtināta braukšana pa reģionālajiem autoceļiem ir Latgalē, Vidzemē, izņemot Ogres un Aizkraukles apkārtni, Kurzemē, izņemot Saldus apkārtni, kā arī Tukuma apkārtnē.

Lai uzlabotu braukšanas apstākļus ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 131 VAS «Latvijas autoceļu uzturētājs» ziemas dienesta tehnikas vienības.

Autovadītāji tiek aicināti būt īpaši piesardzīgiem un izvēlēties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, distanci un braukšanas stilu. Mainīgajos laika apstākļos uz ceļiem var veidoties tā saucamais «melnais ledus», kas ir neredzams un īpaši bīstams.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu