Grifins: Par savu aizmainīšanu uz Detroitu uzzināju «Twitter»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Bleiks Grifins par savu maiņu no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Losandželosas «Clippers» uz Detroitas «Pistons» uzzinājis sociālajā tīklā «Twitter». Viņam tas bijis nepatīkams pārsteigums.

«Uzzinot par savu aizmainīšanu, biju šokā,» ESPN sacīja Grifins. «Tas vārds vislabāk raksturo manas sajūtas.»

No «Pistons» komandas uz Losandželosu pārcēlās Eiverijs Bredlijs, Tobiass Hariss, Bobans Marjanovičs. Tāpat «Clippers» ieguva arī pirmās un otrās kārtas izvēles tiesības draftā.

«Basketbols NBA ir bizness, un šādus lēmumus nepieņem spēlētāji. Es tikai vēlējos, lai pirms tam būtu man par to pateikuši. Uzzināt par savu pāreju no «Twitter» bija nepatīkami. Tomēr vēlos spēlēt komandā, kurā esmu vajadzīgs. Tāpēc esmu priecīgs kļūt par «Pistons» basketbolistu,» sacīja Grifins.

Tikmēr Detroitas komanda kopā ar Grifinu ieguva aizsargu Villiju Grīnu, uzbrucēju Braisu Džonsonu un drafta otrās kārtas izvēles tiesības.

Iepriekšējā vasarā Grifins ar «Clippers» komandu pagarināja līgumu uz pieciem gadiem.

Šajā sezonā Grifins vidēji mačā guvis 22,6 punktus, savācis 7,9 atlēkušās bumbas un arī izpildījis 5,4 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu