Bakerūds šogad brauks Ekstroma komandā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Audi

Ingolštatē bāzētais autobūves uzņēmums Audi arī 2018.gadā turpinās sniegt atbalstu zviedru multitalanta Matiasa Ekstroma projektam. Tas tagad nodēvēts par EKS Audi Sport un startam FIA Pasaules rallijkrosa čempionātā (World RX) izmantos divus jaunus Audi S1 EKS RX quattro. Vienu no tiem vadīs EKS Audi Sport direktors Ekstroms, bet otru - norvēģu rallijkrosa braucējs Andreass Bakerūds.

«Mūsu mērķi 2018.gadam ir skaidri - cīnīsimies gan par braucēju, gan par komandas čempiona titulu,» - tā Matiass Ekstroms.

To, ka komandai tas ir pa spēkam, pierāda 2016.gada sezona, kad EKS RX ieguva abus titulus. Bet pērn Ekstroms kļuva par vicečempionu, savukārt viņa komanda, kurā šogad vairs neatradās vieta Reinim Nitišam, sezonu noslēdza trešajā vietā.

Foto: Audi

«Bija skaidrs, ka mums ir nepieciešamas izmaiņas, tādēļ esam uzbūvējuši divus jaunus auto, lai stātos pretī Volkswagen un Peugeot.»

Tiekties pretī mērķiem EKS Audi Sport vienībai šogad palīdzēs līdzšinējais Kena Bloka kolēģis Hoonigan komandā. 26 gadus vecais Bakerūds līdz šim ir piedalījies visos 49 World RX posmos, 18 reizes kāpis uz pjedestāla un sešas reizes izcīnījis uzvaru. 2016.gadā viņš čempionātu noslēdza trešajā vietā aiz pašreizējā čempiona Johana Kristofersona un Ekstroma.

Foto: Audi
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu