Losandželosas «Clippers» aizmaina savu lielāko zvaigzni Grifinu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Losandželosas «Clippers» pirmdien aizmainīja savu lielāko zvaigzni Bleiku Grifinu uz Detroitas «Pistons» komandu.

Kopā ar Grifinu uz Detroitu devušies arī aizsargs Villijs Grīns, uzbrucējs Braiss Džonsons un drafta otrās kārtas izvēles tiesības.

Savukārt «Clippers» saņems aizsargu Eiveriju Bredliju, uzbrucēju Tobiasu Harisu, centru Bobanu Marjanoviču, kā arī pirmās un otrās kārtas izvēles tiesības draftā.

Darījums ir pārsteigums, jo pagājušajā vasarā Grifins uz pieciem gadiem pagarināja līgumu ar «Clippers» komandu, kurā viņš aizvadījis visu līdzšinējo karjeru.

Grifins šosezon vidēji mačā gūst 22,6 punktus, savāc 7,9 atlēkušās bumbas un arī izpilda 5,4 rezultatīvas piespēles, bet vidēji mačā viņš izcēlies ar vidēji 21,6 punktiem un 9,3 bumbām zem groziem.

Grifinu 2009.gadā draftā izvēlējās ar pirmo numuru, tomēr spēlētāja karjeru ietekmējušas traumas. Viņš ceļa traumas dēļ izlaida visu 2009./10. gada sezonu, bet arī turpinājumā spēlētājam bijušas dažādas veselības problēmas.

No spēlētājiem, kas dodas uz «Clippers», Hariss izceļas ar vidēji 18,1 punktu spēlē un 5,1 atlēkušo bumbu, kamēr Bredlijs izceļas ar vidēji 15,0 punktiem un pēc šīs sezonas kļūs par brīvo aģentu.

Šosezon «Clippers» ar 25 panākumiem 49 spēlēs ieņem devīto vietu Rietumu konferencē, bet «Pistons» ar 22 uzvarām 48 spēlēs ir Austrumu konferences devītajā pozīcijā, esot tieši priekšā latvieša Kristapa Porziņģa pārstāvētajai Ņujorkas «Knicks» komandai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu