«Weekend Festival Baltic» šogad uzstāsies Deivids Geta, Afrojack un citi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Lielākais deju mūzikas festivāls Baltijā, «Weekend Festival Baltic», šovasar ar grandiozu mākslinieku sastāvu atgriežas Pērnavas pludmalē. Trīs dienas, no 17. līdz 18. augustam, uz skatuves kāps desmitiem pasaulē labāko elektroniskās mūzikas izpildītāju un sniegs klātesošajiem neaizmirstamu šovu.

«Weekend Festival Baltic» plašākai publikai piedāvā pirmos oficiāli apstiprinātos māksliniekus: pasaulē finansiāli veiksmīgākais un pieprasītākais dīdžejs un producents no Francijas Deivids Geta, kura superhiti «Titanium», «When Love Takes Over», «Without You», «She Wolf» u.c. ir iekarojuši neskaitāmas mūzikas topu virsotnes; «Grammy» balvu ieguvējs un pasaules elektroniskās deju mūzikas ikona no Nīderlandes Afrojack; «underground» repa karaļi - duets no Ņūorleānas $uicideboy$; hitu «Nobody To Love» «Changing» u.c. autori, drum’n’bass dīdžeju duets no Lielbritānijas «Sigma»; pēdējā laika sensacionālākā hita «Mans Not Hot» autors, reperis, komiķis un aktieris no Anglijas Big Shaq; jaunā zvaigzne, dīdžejs un producents no Holandes Olivers Heldens; amerikāņu DJ un elektroniskās deju mūzikas producents Slishii; kā arī deju mūzikas trio no Krievijas Swanky Tunes.

Deivids Geta
Deivids Geta Foto: Reuters/ScanPix

Festivāls otro gadu pēc kārtas piedāvās neaizmirstamu festivāla programmu uz vairākām skatuvēm, kā arī daudzas citas atrakcijas festivāla teritorijā un telšu pilsētiņā.

Šogad festivāla viesus gaidīs trīs skatuves, uz kurām trīs dienu laikā spēlēs vairāk nekā 80 mākslinieki.

Nākamie festivāla mākslinieki tiks paziņoti jau 5. februārī.

Reģistrācija biļešu iepriekšpārdošanai jau ir sākusies www.weekendbaltic.com. Reģistrācija dos iespēju no 31. janvāra līdz 6. februārim iegādāties 3 dienu festivāla biļetes par samazinātu cenu – 105 eur (parastā cena – 115 eur). Festivāla biļešu publiskā pārdošana sāksies 6. februārī plkst. 10:00.

www.weekendbaltic.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu