Divi Ronaldu vārti ļauj «Real» izcīnīt svarīgu uzvaru pār «Valencia»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Pateicoties diviem portugāļu superzvaigznes Krištianu Ronaldu vārtiem, Madrides «Real» komanda sestdien svarīgā Spānijas futbola čempionāta mačā izbraukumā ar 4:1 (2:0) pārspēja «Valencia».

Zīmīgi, ka šī bija pirmā reize pēc 279 dienu pārtraukuma, kad «Real» galvenais treneris Zinedins Zidāns laukumā varēja laist iecienīto uzbrukuma trio - Ronaldu, Geretu Beilu un Karimu Benzemā.

Ronaldu savus abus vārtus guva pirmajā puslaikā, turklāt viņš to paveica ar 11 metru soda sitiena palīdzību. Cīņas 58.minūtē Santjago Mina gan samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, tomēr pamatlaika noslēgumā jebkādus jautājumus par uzvarētāju atrisināja Marsēlu un Tonija Krosa precīzie raidījumi.

«Šī mums bija ļoti svarīga spēle. Maču aizvadījām ar teicamu raksturu,» pēc cīņas teica Zidāns. «Šī spēle apliecināja, ka vēl joprojām esam gatavi cīnīties un parādīt visu, ko spējam.»

Pateicoties šai uzvarai, «Real» izdevies samazināt atpalicību no pirmā trijnieka.

Spānijas čempionāta vadībā ar 54 punktiem 20 spēlēs atrodas «Barcelona», kam ar 43 punktiem seko Madrides «Atletico». Trešā ar 40 punktiem ir «Valencia», kas aizvadījusi jau 21 maču, bet 38 punkti ir «Real» kontā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu