«Tele2» infrastruktūras attīstībā šogad investēs 11 miljonus eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Žygimantas Gedvila / 15min.lt

Mobilo sakaru operators SIA «Tele2» mobilo sakaru tīkla infrastruktūras attīstībā šogad investēs 11 miljonus eiro, informēja uzņēmuma pārstāvji.

Uzņēmums šogad iecerējis izbūvēt 50 jaunas bāzes stacijas, kuras atradīsies Pierīgas rajonos un arī citos Latvijas reģionos. Lai jauno bāzes staciju izbūves process noritētu atbilstoši energoefektivitātes un resursu taupīšanas principiem, «Tele2» jauno bāzes staciju izbūvē lielākoties pielietos modernus ārtelpu risinājumus.

Pabeidzot plānotos darbus, kopējās «Tele2» investīcijas tīkla infrastruktūras attīstībā 2017.un 2018.gadā pietuvosies 20 miljonu eiro atzīmei, norādīja uzņēmumā.

SIA «Tele2» dibināta 1995.gadā. Uzņēmuma apgrozījums 2016.gadā sasniedza 111,224 miljonus eiro, bet peļņa - 16,03 miljonus eiro.

«Tele2» ir daļa no «Tele2 AB» grupas. «Tele2 AB» grupai ir 17 miljoni klientu deviņās valstīs. «Tele2» ir vienīgais mobilo sakaru operators, kas darbojas vienoti visās Baltijas valstīs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu