Rīgas «Dinamo» hokejisti Helsinkos mēģinās pārtraukt zaudējumu sēriju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Rīgas «Dinamo» komanda piektdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē izbraukumā Somijas galvaspilsētā Helsinkos tiksies ar vietējo «Jokerit» vienību. Cīņas sākums plkst. 18.30, un to tiešraidē rādīs kanālā «Viasat Sport Baltic».

Rīgas «Dinamo» komanda 2018. gadu sāka ar 2:1 uzvaru savā laukumā pret Ņižņekamskas «Ņeftehimik», taču šim panākumam sekojusi septiņu zaudējumu sērija.

Trešdien rīdzinieki viesos ar 2:5 zaudēja Maskavas «Spartak», savukārt «Jokerit» iepriekšējo maču aizvadīja otrdien, viesos ar 4:5 papildlaikā piekāpjoties Oskara Bārtuļa pārstāvētajai Ufas «Salavat Yulaev».

Rīgas «Dinamo» ar «Jokerit» līdz šim KHL ietvaros tikusies 12 reižu. Spēles pamatlaikā noslēgušies 10 dueļi, no kuriem tikai vienā uzvarējuši rīdzinieki. Savukārt vēl pa reizei «dinamieši» guvuši uzvaru pagarinājumā un pēcspēles metienos.

52 spēlēs ar 44 punktiem Rīgas «Dinamo» ieņem pēdējo vietu visas līgas kopvērtējumā. «Jokerit» tikpat mačos sakrājusi 97 punktus, kas komandai dod 3. vietu Rietumu konferences turnīra tabulā.

Zīmīgi, ka abām komandām jau svētdien, plkst. 17, «Arēnā Rīga» paredzēta vēl viena savstarpēja spēkošanās. Pēc tam būs mēnesi ilgs pārtraukums saistībā ar Phjončhanas olimpiskajām spēlēm.

Pēc tam Rīgas «Dinamo» būs atlikuši vairs tikai divi mači šosezon KHL - 27. februārī izbraukumā pret Minskas «Dinamo» un 1. martā savā laukumā pret «Jokerit».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu