Latvijas hokeja uzbrucējs Balcers piedalīsies AHL Visu zvaigžņu spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Latviešu uzrucējs Rūdolfs Balcers piedalīsies šī gada Amerikas Hokeja līgas (AHL) Visu zvaigžņu spēlē, kas notiks pirmdien Ņujorkas štata pilsētā Jūtikā, vēsta AHL.

Pašlaik 20 gadus vecais Balcers pārstāvēs Klusā okeāna divīzijas komandu. Iepriekš šajā vienībā bija iekļauts Stoktonas «Heat» uzbrucējs Endrū Manjapane, kurš AHL Visu zvaigžņu spēlē nevarēs piedalīties, tāpēc viņa vietā izraudzīts Sanhosē «Barracuda» uzbrucējs Balcers.

Balcers savā debijas sezonā AHL 38 spēlēs guvis astoņus vārtus, veicis 18 rezultatīvas piespēles un nopelnījis negatīvu lietderības koeficientu -4, būdams Sanhosē komandas rezultatīvākais spēlētājs.

Tāpat kā Nacionālajā hokeja līgā (NHL), arī AHL Visu zvaigžņu spēlē sacentīsies četru divīziju komandas, aizvadot dueļus formātā «trīs pret trīs». Tāpat dienu iepriekš notiks hokeja meistarības konkursi.

Pirms diviem gadiem AHL Visu zvaigžņu spēlē piedalījās latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis.

Balceru 2015.gada NHL draftā ar kopējo 142.numuru izraudzījās Sanhosē «Sharks». Iepriekšējo sezonu viņš pavadīja Rietumu hokeja līgā (WHL), kur tika atzīts par Rietumu konferences labāko debitantu.

Balcers pirms tam savas hokejista prasmes slīpēja Norvēģijā, bet 2015. un 2016.gadā viņš Stavangeras «Oilers» rindās tika kronēts par šīs valsts čempionu.

Balcers pārstāvējis Latvijas U-18 un U-20 izlases, bet pieaugušo valstsvienībā viņš vēl nav debitējis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu