Land Rover izlaidīs īpaši greznu Range Rover ar divām durvīm

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Land Rover

Land Rover paziņojuši par pasaulē pirmās pilna izmēra luksusa SUV kupejas ienākšanu tirgū. Jaunais Range Rover SV Coupé būs dramatisks un vēlams papildinājums Range Rover automobiļu klāstam – ar pavedinošām virsbūves dizaina līnijām un visaugstākajā līmenī izsmalcinātu salona apdari.

«Range Rover SV Coupé ir ļoti neatvairāms dizains, kurā redzama vienreizēja greznība un bezkompromisa izsmalcinātība – no tā elpu aizraujošajām virsbūves proporcijām līdz krāšņajai, skaisti veidotajai salona apdarei. Tas ir automobilis, kas atstās paliekošu iespaidu emocionālā līmenī,» stāsta Land Rover galvenais dizainers Gerijs Makgoverns [Gerry McGovern].

SV Coupé ir auto, kas radīts pa godu Range Rover asinslīnijai, un tam ir divdurvju siluets, kas atgādina zīmola vienreizējo mantojumu – 1970. gadā divu durvju versijā izlaisto Range Rover.

Pagaidām Land Rover ir publiskojuši tikai vienu Range Rover kupejas attēlu, un tajā redzama salona greznība.

Land Rover Dizaina nodaļa un Īpašo automobiļu (Special Vehicles jeb SV) centrs ir radījuši Range Rover SV Coupé, kas tiks salikts ar rokām SV Tehniskajā centrā Raitonā pie Dansmoras (Ryton on Dunsmore) Vorvikšīrā, Apvienotajā Karalistē. Ražošanas apjoms tiks ierobežots līdz 999 automobiļiem, kas tiks izplatīti visā pasaulē. Katra auto pircējam būs iespēja izpausties pēc sirds patikas, jo ražotājs norāda, ka personalizēšanas iespējas būs milzīgas.

«Pirms nepilniem 50 gadiem Land Rover izveidoja luksusa klases SUV automobiļu sektoru ar Range Rover. Laižot tirgū jauno Range Rover SV Coupé, mēs klientiem piedāvāsim kārdinošu vienreizēja luksusa un retuma apvienojumu. Šī īpašā automobiļa prezentācija martā Ženēvas Starptautiskajā auto izstādē, turklāt tieši Land Rover 70. jubilejas gadā, būs ļoti īpašs brīdis gan Land Rover, gan Range Rover klāstam, gan Īpašo automobiļu centram,» - tā Land Rover Īpašo automobiļu centra izpilddirektors Džons Edvardss [John Edwards].

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu