Dalībai konkursā «Riga Jazz Stage» pieteikušies 65 dalībnieki no 22 valstīm

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Dalībai gaidāmajā konkursā «Riga Jazz Stage 2018», kas no 5. aprīļa līdz 7. aprīlim norisināsies kinoteātrī «Splendid Palace», pieteikušies 65 dalībnieki no 22 valstīm, informē festivāla pārstāve Anastasija Ivanova.

Konkursa žūrija sākusi pretendentu atlasi, lai noskaidrotu, kuri mākslinieki tiks aicināti uz koncertu Rīgā. Apmeklētāji varēs novērtēt mūziķu uzstāšanās divās kategorijās - «Džeza vokāls» un «Džeza bass».

Dalībai konkursā pieteikušies mākslinieki no ASV, Azerbaidžānas, Bulgārijas, Baltijas valstīm, Čehijas, Dānijas, Itālijas, Lielbritānijas, Francijas, Krievijas, Kvazulu-Natālas, Sīrijas, Slovākijas, Slovēnijas, Šveices, Somijas, Taivānas, Turcijas, Ukrainas un Vācijas.

Kopējais pasākuma naudas balvu fonds ir 10 400 eiro, kā arī dalībnieki varēs iegūt uzaicinājumus uzstāties mūzikas klubos un festivālos - «Ronnie Scott's» džeza klubā Lielbritānijā, «JazzTime» Igaunijā, «Rīgas Ritmi» Latvijā un u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu