Pašpasludinātā gaišreģe Ragaciema Agnese atklāj, kāpēc cilvēki sita krustā Jēzu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ragaciema Agnese
Ragaciema Agnese Foto: Ekrānuzņēmums

Gaišreģe un parapsiholoģe Agnese Bērziņa jeb Ragaciema Agnese sarunas laikā ar žurnālu «Ieva» pastāstīja, ka viņa savas pašreizējās dzīves laikā ir bijusi vardarbīgās attiecībās. Neskatoties uz pāridarījumu, viņa uzskata, ka pats cilvēks ne vienmēr ir ļauns – viņu vienkārši vada tumšie spēki.

«Attiecībā uz vardarbību man bija daudz jautājumu. Piemēram, kā cilvēks pēkšņi var kļūt savās izpausmēs tik ļoti ļauns, ja ideāli, kam viņš tic, nebūt nav ļauni. Secinājums ir tāds - ļaunums nav rakstura īpašība, bet sašaurināta vai aizkritusi apziņa. Tas nozīmē, ka brīdī, kad cilvēks ir ļoti aizskarts, viņš apzināti vai neapzināti lūdz palīgā kādu spēku. Viņam arī nāk palīgā, tikai nevis dievišķs, bet ļauns spēks. Tieši tāpēc arī cilvēki pieļāva, ka Jēzus tika sists krustā...» intervijā ar izdevumu atklāja Bērziņa.

Kā zināms, oktobrī pārdošanā nonāca gaišreģes greznā 393,5 kvadrātmetrus plašā māja, kura atrodas uz 2410 kvadrātmetrus liela zemes īpašuma.

Sludinājumā rakstīts, ka trīsstāvu mājai ir īpaša aura, ko viesi var sajust jebkurā tās daļā, villai ir lieli logi un interjerā izmantoti daudzi koka elementi.

Īpašums tiek pārdots ar visām mēbelēm un iekārtām, kā arī pirti un nepabeigtu guļbaļķu ēku.

Ragaciema Agneses mājas pārdošanas sludinājums

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu