Latviešu rallija komanda «Sports Racing Technologies» uzvar Norvēģijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SRT

Pagājušajā nedēļas nogalē, 20. janvārī, Norvēģijā «Sports Racing Technologies» (SRT) rallija komandas braucējs Nikolajs Grjazins, kurš sacensībās starē ar Latvijas licenci, veiksmīgi aizvadījis savu pirmo sezonas startu un no «Sigdalsrally 2018» Rīgā atgriezies ar izcīnītu uzvaru. Par to TVNET informēja komandas pārstāve Diāna Nagle.

Kopumā sportistiem «Sigdalsrally» ietvaros bija jāveic astoņi ātrumposmi ar kopējo trases garumu 92,68 km. Aizvadot spraigu cīņu ar tādiem vietējiem braucējiem kā Madss Ostbergs, Henings Solbergs, Oskars Solbergs un citiem, Grjazinam izdevās demonstrēt stabilu sniegumu trasē un, nepieļaujot rupjas kļūdas, izcīnīt 1.vietu absolūtajā vērtējumā.

«Kopumā esmu priecīgs par rezultātu, sezona iesākta lieliski! Rallijs bija sarežģīts ar man ļoti neierastiem laikapstākļiem. Trases klāja bieza sniega sega un katra mazākā kļūdiņa varēja maksāt ļoti dārgi. Tāpēc šoreiz koncentrēšanās spējām, precīzai stenogrammai un «tīrai» braukšanai bija jābūt uz 120%. Neliela vilšanās bija, kad ceturtajā ātrumposmā izstājās vietējais braucējs Mariuss Āsens. Viņš ralliju iesāka ļoti ātri un pārliecinoši, gribējās ar viņu pacīnīties. Šobrīd aktīvi jāsāk gatavoties nākošajam rallijam, kuru arī aizvadīsim Norvēģijā, lai spētu parādīt tik pat labus rezultātus,» - tā N.Grjazins.

Nikolajs Grjazins
Nikolajs Grjazins Foto: SRT

Kā nākošās sacensības «Sports Racing Technologies» ekipāža Nikolajs Grjazins / Jaroslavs Fjodorovs aizvadīs «KNA Rally Finnskog 2018» Norvēģijā. Šī rallija starts gaidāms jau 2. februārī.

Tajā pašā laikā tepat Latvijā 19. un 20. janvārī, Alūksnē savas sezonas pirmās sacensības «Rally Alūksne» aizvadījuši SRT komandas juniori Olivers Solbergs un Adams Vestlunds. Latvijas rallija čempionāta (LRČ) ieskaitē O. Solbergs piekāpās vien Mārtiņam Seskam un izcīnīja 2. vietu, bet rallija kopvērtējumā finišēja kā devītais. A.Vestlundu diemžēl piemeklēja tehniskas problēmas un viņš 8. ātrumposmā bija spiests izstāties. Abus juniorus trasē atkal varēs vērot jau nākošajā LRČ posmā rallijā «Sarma», kas norisināsies 10. februārī, Gulbenē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu