Lēdija Gaga šiko kleitiņā, kas knapi piesedz viņas...

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Splash News/Vida Press

Lēdija Gaga jeb īstajā vārdā Stefānija Džoanna Andželīna Džermanota (31), kura agrāk bieži pārsteidza fanus ar ekscentriskiem tērpiem, metusi pie malas šovu un ķērusies pie savas sievišķības izrādīšanas.

Itālijā paparaci iemūžinājuši Gagu izejam no viesnīcas «Palazzo Parigi» iespaidīgā sarkanā vakarkleitā ar caurspīdīga auduma ielaidumiem - krāšņais tērps tik tikko nosedza talantīgās dziedātājas intīmākās ķermeņa daļas.

Pēc viesnīcas pamešanas viņa devās baudīt maltīti restorānā «Da Giacomo».

Kā jau ziņots, septembrī spēcīgu sāpju dēļ amerikāņu popzvaigzne atcēla savas pasaules turnejas «Joanne» koncerttūri Eiropā un atlika koncertus līdz 2018. gada sākumam. Viņa kopš 18 gadu vecuma cieš no fibromialģijas, hroniskas slimības, kas var izraisīt stipras sāpes visā ķermenī. Precīzi fibromialģijas cēloņi nav zināmi, bet sievietes tā skar septiņas reizes biežāk nekā vīriešus. Slimībai raksturīgas ilgstošas, plaši lokalizētas muskuļu un skeleta sāpes, stīvums un izteikts nogurums, iespējamas migrēnas un bezmiegs.

Par savu veselības stāvokli slavenība stāstīja arī straumēšanas servisa «Netflix» dokumentālajā filmā «Gaga: Five Foot Two».

Rīgā ar tūri «Perfect Illusion» dziedātāja uzstājās 2012. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu