Kardašjana par kopīgu iemigšanu ar bērnu: Katrs bērns ir citādāks

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Triju bērnu māmiņa Kortnija Kardašjana savā mājas lapā dalījās ar padomu par vecāku kopā gulēšanu ar bērniem. 38 gadus vecā realitātes šovu zvaigzne rakstīja: «Katram ir savi paņēmieni, kā nolikt gulēt bērnus un parūpēties, lai viņiem būtu labs miegs. Mūsu ģimenē ar katru no trīs bērniem gulētiešana bija ļoti individuāla.»

«Ar Meisonu iemigšana notika kaut kā ļoti dabīgi.Viņš lielākoties gulēja mūsu gultā. Mēs arī neiebildām, kopā gaidījām brīdi, kad viņš būs gatavs gulēt pats savā istabā. Arī Penelopi iemidzinājām, kopīgi ejot gulēt. Reins ir vienīgais bērns, kurš vienmēr ir gulējis pats savā gultā. Mēs neizmantojām nekādas īpašas gulētiešanas metodes. 2,5 gadu vecumā viņš gulēja ciešā miegā visu nakti, nepamostoties.»

sand in our shoes

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

«PrettyLittleThings» dizainere vairāk runāja par jaunāko bērnu Reinu: «Iepriekš viņš naktī modās vairākas reizes, un bija nepieciešams apmīļot, pašūpot, lai viņš atkal aizmigtu. Dažreiz viņš iemiga arī pats, es vienkārši no malas vēroju. Šī bija metode, kura ļāva mums visiem nedaudz vairāk izgulēties. Tajā pašā laikā man bija svarīgi izpētīt šīs metodes priekšrocības, kā arī trūkumus, līdz izlēmu par labu šim iemidzināšanas veidam.»

Kortnija padomu noslēdza, sakot: «Katrs bērns ir citādāks, tāpēc, ja kas iedarbojas un palīdz tev un tavai ģimenei, tad tas arī ir vissvarīgākais.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu