«Okartes skatuve» zvaigzne Madara Grēgere atgriežas ar jaunu hitu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

27. novembrī dienas gaismu ieraudzīja ventspilnieces Madaras Grēgeres debijas albums ar nosaukumu «Tuvu klāt». 2018. gada janvāra beigās dziedātāja klausītājiem nodod tā tituldziesmu ar tādu pašu nosaukumu - «Tuvu klāt» mūzikas autori ir Madara Grēgere un Jānis Čubars, bet teksta autors ir Oskars Deigelis, viņas kolēģis no šova «Okartes skatuve 2» laikiem.

«Dziesma «Tuvu klāt» ir man ļoti tuva un īpaša, jo tika sacerēta par godu debijas albumam. Ar to gribu pateikt, ka vienmēr esmu bijusi tuvu klāt saviem klausītājiem. Dziesma ir par īpašām sajūtām, ko mums rod mīlestība, tāpēc arī liriku video ir izveidots ļoti jauks un mīļš. Mīlestība valda pār pasauli, tāpēc tai ir spēcīgs vēstījums,» komentē Madara.

Albumā «Tuvu klāt» ir apkopotas 10 dziesmas, kas sarakstītas kopš 2011. gada un dalības šovā «Okartes skatuve 2». Starp tām atrodams arī hits «Miljons domu nakts». Katra dziesmai Madarai ir ļoti īpaša un tuva, jo katra stāsta par kādu konkrētu dzīves periodu

Kā zināms, šovā Madara sevi pierādīja gan grupā «4 vēji», gan kā soliste. Pēc debijas TV ekrānos dziedātāja sāka aktīvi komponēt pati savas dziesmas, kā arī piedalījās «Supernova 2016» ar dziesmu «You and I».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu