KHL pastarīšu duelī Rīgas «Dinamo» uzņems «Jugra» hokejistus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) divu vājāko komandu duelī Rīgas «Dinamo» pirmdien «Arēnā Rīga» uzņems Hantimansijskas «Jugra». Mača sākums plkst. 19.30, un to tiešraidē translēs kanālā TV6.

Rīgas «Dinamo» ar 50 spēlēs 43 izcīnītiem punktiem ieņem pēdējo vietu Rietumu konferences turnīra tabulā un visas līgas kopvērtējumā. Savukārt «Jugra» ar 53 mačos 46 savāktiem punktiem šobrīd ir KHL otra vājā komanda, atrodoties Austrumu konferences tabulas pašā apakšā.

Abas komandas KHL ietvaros savā starpā tikušās 14 reizes. Pamatlaikā noslēgušies 9 mači, no kuriem tikai 3 panākumu guvuši rīdzinieki. Savukārt pārējos dueļus uzvarējusi «Dinamo» komanda - 4 reizes papildlaikā un 1 maču arī pēcspēles metienos.

Šīs sezonas sākumā 28. augustā Rīgas «Dinamo» izbraukumā ar 3:2 papildlaikā pieveica «Jugra» hokejistus. Rīdzinieki toreiz paveica varonīgu atspēlēšanos, pamatlaika pēdējās 6 minūtēs no 0:2 panākot neizšķirtu.

«Jugra» komandā savulaik trīs sezonas spēlēja viens no visu laiku labākajiem Latvijas hokeja vārtsargiem Edgars Masaļskis, kurš tagad strādā Rīgas «Dinamo» treneru korpusā.

Pēc šā dueļa līdz mēneša beigām Rīgas «Dinamo» paredzētas vēl trīs spēles. 24. un 26. janvārī izbraukumā attiecīgi jātiekas ar Maskavas «Spartak» un Somijas klubu Helsinku «Jokerit». Savukārt divas dienas vēlāk vēlreiz būs jāspēlē pret «Jokerit», bet jau savā laukumā.

Rīgas «Dinamo» pagājušajā sestdienā KHL Ziemas klasikas mačā Purvciemā pie Rīgas 84. vidusskolas izlaida divu vārtu pārsvaru, piedzīvojot zaudējumu ar rezultātu 2:3 pret principiālo pretinieci Minskas «Dinamo» no Baltkrievijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu