Saistībā ar Mežaparka estrādes pārbūvi Burovs dosies komandējumā uz Vāciju un Franciju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas domes Pilsētas īpašuma komitejas vadītājs Oļegs Burovs (GKR) kopā ar arhitektiem dosies uz Vāciju un Franciju, lai saņemtu vērtējumu par Mežaparka Lielās estrādes akustiskās membrānas konstrukciju, aģentūrai LETA apstiprināja deputāts.

Burovs skaidroja, ka estrādes akustiskā membrāna tiks veidota no stikla šķiedras un tās darbības pārbaudi ierasti veic vēja tuneļu laboratorijā, kura atrodas Vācijā, Birkenfeldas pilsētā.

«Laboratorijā mūs informēs par testu rezultātiem un principā uz tiem balstoties veidosim gala variantu par estrādes membrānas konstrukciju,» sacīja Burovs.

Viņš arī norādīja, ka būtiski ir redzēt kā membrāna piestiprinās pie metāla konstrukcijas un tādēļ deputāts kopā ar ekspertiem dosies uz Strasbūrā esošo arēnu «Zenith», kas ir nedaudz līdzīga plānotajai Mežaparka estrādei.

«Apmeklējuma mērķis būs iegūtu informāciju un padomus par būves apsaimniekošanu, uzturēšanu un citām praktiskām lietām,» norādīja deputāts, informējot, ka arhitekti ir estrādes būvprojekta izstrādes gala stadijā un pavasarī tas tiks iesniegts pasūtītājam.

Komandējumi plānoti 26. un 27.janvārī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu