Sauliete: putra izskatījās tā, it kā mans suns būtu atnācis un kaut ko nolicis uz šķīvja

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadri no video

Jau šovakar pie kanāla 360TV skatītājiem nonāks jaunākā šova «8 naži un gardēdis» sērija, kur «naži» jeb restorānu īpašnieki viesosies populārā šefpavāra Ērika Dreibanta «Restorānā 3». Taču iepriekš, nevienam nezinot, slepenā vizītē uz unikālā koncepta restorānu būs devusies hokejista Kaspara Saulieša sieva Katrīne kopā ar meitām, lai novērtētu tā ēdienkarti un izvēlētos, kāda maltīte būs jābauda «nažiem».

Zinot, ka nespēs apēst trīs ēdienus, Katrīne no uzkodas atteicās, bet pārējiem restorānu īpašniekiem no ēdienkartes vēlēja nobaudīt sparģeļus. Taču restorānā pasniegtais pamatēdiens – kadiķī kūpināta teļa gaļa ar puravu ravioli un meža sēņu biezeni - gan sabiedrības dāmu krietni sasmīdināja: «Ēdiens bija interesants.

Ēdienkartē rakstīts ir viens, bet, kad tev atnes, tas ir kaut kas ļoti interesants. Tad, kad to atnesa, sāku smieties.

Es gan nezinu, vai restorānā vajag smieties par ēdienu. Tur bija tāda interesanta lieta – sēņu biezputra! Tā izskatījās nelabi. Izskatījās tā, it kā mans suns būtu atnācis un kaut ko nolicis uz šķīvja,» par lepno ēdienu sprieda Katrīne.

Tomēr, sadūšojusies maltīti nogaršot, Katrīne atzina, ka tā garšojot ļoti labi, bet teļa gaļa burtiski kūstot mutē. Turklāt, lai arī vizuāli šķiet, ka porcijas ir mazas, ēdiens bijis ļoti sātīgs un sieviete nav spējusi visu apēst. Katrīnes meitas restorānā izvēlējās cienāties ar buti, kuru mazās dāmas novērtēja kā patiešām gardu.

Taču «8 nažiem» Katrīne vēlēja nogaršot viņai pasniegto teļa gaļu un biezeni – lai lepnie kungi «apskatoties uz to brūno un novērtējot, vai tādam patiešām ir jābūt uz šķīvja». Ko restorānu īpašnieki teiks par Katrīnes izvēlēto maltīti? Un kā tiks novērtēti «Restorānā 3» servētie ēdieni? Uzzini jau rīt plkst. 21:00 kanāla 360TV restorānu karos «8 naži un gardēdis».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu