Ielu stils: karaliskās ģimenes dāmas un elegantās rūtis

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nu jau karaliskā ģimene ir iemantojusi divas stila ikonas - Kembridžas hercogiene Keita Midltone un prinča Harija līgava, aktrise Megana Mārkla. Tāpēc nav brīnums, ka abu ģērbšanās stilu ik pa laikam salīdzinās ne tikai savstarpēji, bet arī ar abu vīramātes princeses Diānas garderobes izvēli. Šoreiz stāsts par klasiskajām rūtīm apģērbu audumos, kas vienmēr izskatās eleganti!

 
Foto: Vida press

Princese Diāna

Princese Diāna bija 80. - 90. gadu karaliskās ģimenes stila ikona, kura bija arī sava veida dumpiniece, sabiedrībā izejot ar dziļākiem dekoltē vai augstākiem šķēlumiem. Tāpat klasiskās rūtis apģērbu audumos Diāna valkāja, spēlējoties gan ar krāsām, gan apģērbu piegriezumiem - no rūtainas, garas kleitas līdz pat jātnieču stila piegriezuma žaketītēm un brīvā laika vējjakām.

Foto: Vida press
Foto: Vida press
Foto: Vida press
 
Foto: Vida press

Keita Midltone

Kembridžas hercogiene Keita Midltone rūtaina auduma apģērbus pārsvarā izvēlas, dodoties publiskās vizītēs. Bieži viņa tos nēsā grūtniecības laikā - kā ar Šarloti un Džordžu, tā arī trešās grūtniecības laikā Keita izvēlas rūšu raksta apģērbus.

Foto: Vida press
Foto: Vida press
Foto: Scanpix
Foto: REUTERS/Scanpix
 
Foto: Scanpix/Reuters

Megana Mārkla

Topošā Harija līgava Megana tikai nesen nonākusi zem apģērbu vērošanas lupas, bet jau arī kādā vizītē paspējusi tērpties klasiski rūtainā blūzītē. Un izskatās eleganti un smuki!

Foto: Scanpix/Reuters
Foto: AFP/Scanpix
Foto: AP/ScanPix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu